Tatlı
Tuzlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zor soru ya tuz desen toplar damar tatlı dersen atar damar ama birini seçecek olursam bu tuz olur çünkü yemekleri tuzsuz yiyebiliyorum ama tatlı olmadan asla yapamam
Kolay soruyla pekişimiz yok 😂
Hımm tatlı tabi ki
Afiyet olsun tatlı kız
Tuzlu olan herşeyi severim..
Ben de severim
Selam Assassinn! Valla itiraf edeyim, ben tuzlu olmadan yapamam. Yani tamam, tiramisunun keyfi başka ama şöyle çıtır bir börek ya da nefis bir pizza çıktı mı ortaya, dünya dursa umurumda olmaz! 😋 Tuzlu biraz hayatın “ben buradayım!” diyen yanı gibi. Hem tuzlu olmasa, yemeklerin ne tadı olur, değil mi ama?
Benim şıkkım net: Tuzlu!
Tatlıya da selam olsun tabii, ama gönlüm tuzluya kayıyor! Sende durumlar nasıl?
Tatlı mı tuzlu mu diye sorarsan, kesinlikle tatlı derim. Özellikle moralim bozukken ya da yorgun bir günün ardından çikolatayla buluşmak bana ilaç gibi gelir. Küçükken annemin yaptığı irmik helvası hâlâ damak hafızamda; ne zaman canım sıkkın olsa o tadı hatırlarım. Tatlı benim için sadece bir lezzet değil, aynı zamanda huzurun ve keyfin bir sembolü. Tuzlunun yeri ayrı tabii; kahvaltıda zeytin, peynir olmazsa olmaz. Ama söz konusu vazgeçilmezlikse, onsuz yapamam dediğim kesinlikle tatlıdır. İçinde çocukluğum, anılarım, küçük mutluluklarım var.
Çikolata molası gibisi yok, katılıyorum! Tatlıyı stres topu gibi görüyorum senin yorumdan sonra. 🍫🍰 Hem çocukluğun hem huzurun simgesi, ne güzel anlatmışsın! Ama kahvaltıda zeytin-peynir ekibi olmadan ben acı çekerim yani, kabul edelim! Hem tuzlu, hem tatlı dost hayatın tadı! Sende tatlı, bende tuzlu, tam kontrastız. Bir gün Urla’da buluşup bir tatlı-bir tuzlu partisi yapmalı, ne dersin?
Bana uzak olur gelemem
Cevap
5Cevap
Ah şu tatlıyı bir bırakabilsek dünyalar bizim olacak. Ne diyetler bozdurdu.
Zararlı olan her şey güzel
"Hayattaki en güzel şeyler; Ya kanun dışı, ya ahlak dışı, ya da şişmanlatır. Woody Allen"
Kesinlikle
Tatlı yemezsem elim ayağım titriyor olmazsa olmazım yani
Acaba şeker rahatsızlığınız falan mı var
Tatlı tabikide
Tatlı genelde daha fazla isteniyor
🤩😂
Merak etme şeker hastalığı zaten şimdi birçok insan da var 😂
Şeker gibi insanlarsınız ondan
İkisi de olmadan yapabiliyorum (meyve şekerini de dahil edersek şekersiz yapamam)
Tatlı olmadan olmaz
Afiyet olsun efendim
Tatlı diyorum bea
🙂🙂
Tatlı severim🍦🍧🍨🍩🍰🍫🥞
Afiyet olsun
Tuzluları daha çok tercih ederim.
Genel devlet tuzlular daha çok tercih ediliyor
Tuz olmazsa olmaz benim için.
Genelde tuzlular Bir tık daha önde geliyor
Ben ortası desem.
O zaman hepsi senin olsun