Yeme & İçme Tatli aci ekşi tuzlu hangisine bayiliyorsunuz? DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tatliya bayilirimAma ekşiye hastayimTuzlu da ayranda güzel gidiyor Güncellemeler+1 yıl Acili lahmacun da iyi giderdi Tatli aci ekşi tuzlu hangisine bayiliyorsunuz? Cevapla Güzellik Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nikini prenses diye okumam jsjsjsjs O s'leri uzatmissin ya😂 1 7 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Şaşirmadim 😂Türkçe öğretmenin yaşıyor mu? Yorumla tortitotilla +1 yıl İnşallah diyelim ama sanmıyorum rahmetli olmuştur😂 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Neden yaşli miydi? Yorumla tortitotilla +1 yıl Evet Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Belli zaten nikini yazmandan Yazliş okudun s leriAma nicki de yanliş yazdin Rahmetli hocayi iyi bilirdik 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Yaa 😂😂😂 onu yanlış yazmadım bilerek yazdım türkçesini tenk yu gibi😄 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Ahaha tamam inanayim bari Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl tatlı severim eksi orta severim tuzlu hiç sevmem 1 2 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Aci? Yorumla HesapsızHayat +1 yıl acıya bayılırım ama aşırı tüketmem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl S1k olsun da nasıl olursa olsun 0 3 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Ayıp ayip Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama canım çok istiyor: ( Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Sabret geçer Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 476 cevap paylaştı. Tatlı 1 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Tatliya bayilirim🫠 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nikini prenses diye okumam jsjsjsjs O s'leri uzatmissin ya😂
Şaşirmadim 😂
Türkçe öğretmenin yaşıyor mu?
İnşallah diyelim ama sanmıyorum rahmetli olmuştur😂
Neden yaşli miydi?
Evet
Belli zaten nikini yazmandan
Yazliş okudun s leri
Ama nicki de yanliş yazdin