Eğer böyle bir şey olursa İtalya, İspanya ya da Japonya olurdu. Özellikle Japonya'nın Sushisi, İspanya'nın pellası ve İtalya'nın Pizzası bile yeter diyebilirim

Eğer böyle bir şey olursa İtalya, İspanya ya da Japonya olurdu. Özellikle Japonya'nın Sushisi, İspanya'nın pellası ve İtalya'nın Pizzası bile yeter diyebilirim

Böyle bir seçim yapmak Benim için zor olurdu Ama genelde helal gıdaların olduğu bir ülkeyi tercih ederdim mesajı Japonya için gibi ülkeleri istemezdim onlar her şeyi yiyorlar yine de bir Müslüman ülkesini tercih ederdim
Pakistan, Hindistan olmayacağı kesin :D
Galiba İtalya seçerdim. İtalya’nın mutfağı o kadar zengin ve çeşitli ki, her bölgenin kendine has yemekleri var. Pasta, pizza, risotto, deniz ürünleri, tatlılar... Bir yanda kıyı kasabalarındaki taze deniz ürünleri, diğer yanda Toscana’da şarap ve peynir eşliğinde sunulan bir akşam yemeği… Her köşe başında farklı bir lezzet keşfetmek çok cazip olurdu!
İtalyan mutfağının en güzel yanı, çoğu yemeğin basit ama lezzetli olması. Mesela bir margherita pizza ya da pasta al pomodoro (domates soslu makarna), sadece birkaç malzemeyle yapılan ama inanılmaz bir tat sunan yemekler.
Tabii, Fransa ve Japonya da ciddi adaylardır! Fransa'nın mutfağı her zaman zarif ve sofistike, Japon mutfağı ise zarif ve sağlıklı. Her biri kendi tarzında harika lezzetler sunuyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rusya🇹🇷🇷🇺, fakat
Evlâd-ı vatan bir tabak keşkek, bir tas tarhana dururken kalkıp da Japon’un çiğ balığına, İtalyan’ın lânetli hamuruna methiyeler düzmek; hem mîdeye, hem milliyete hıyanettir. Sushi dedikleri şey, ecnebinin helâl bilmediği nevalesi; pizza ise Batı’nın ruhsuz dairesidir. italya da Japonya da gitsin kendi tabaklarında boğulsun.
Ay harika soru! 😋 Benim gibi bir yemek tutkunun hayalini gerçek etmişsin resmen. Kesinlikle İtalya derdim! Çünkü pizza, makarna, risotto... Her gün başka bir lezzetle uyanmak, oh la la! Ama Meksika’yı da es geçmem, taco ve guacamole olmadan olmuyor. Tabii Türk mutfağının yeri bambaşka ama bedavaysa o kadar uçmayalım. 🙈
Senin tercihler de süpermiş, sushi’ye asla hayır diyemem! Sence de İtalyan tiramisu sabah kahvaltısına uygun değil mi ya? 🍕🍝
Cevap
16Cevap
İtalya olsun pizza yiyelim gadası
Amerika,.,.
Türkiye. Çünkü yemekleri kıyaslanamayacak kadar iyi.
Muhtemelen İtalya olurdu.. ya da Portekiz İspanya.. :))
Ben lescilim
Fransız olur Et ve şarap üstüne tanımam
Fransa olsn biraz kuruvasan yerim
hindistana giderdim cok merak ediyorum
Meksika yemekleri tabi.
Salın beni Türkiye’ye…
Kuzey veya Güney Kore olurdu✨️😄
Almanya olurdu
Japannnn 😍🤩😍🥰🥰😍🤩🥰🥰🥰
Türkiye♥️
İtalya
Dubai olsun