Yeme & İçme Hayatın boyunca sadece iki ülkeden birini yemeklerini yiyeceksin, hangisi olurdu? Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Fransız Mutfağı mı?İspanyol Mutfağı mı? Anket yapacaktım da vazgeçtim Güncellemeler1 yıl Detaydaki mutfaklar diyorum verdiğiniz cevaplara bak Hayatın boyunca sadece iki ülkeden birini yemeklerini yiyeceksin, hangisi olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl İkisi de domuz eti tüketen ülkeler. Pek bizlik değil açıkçası. 0 1 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri 1 yıl Domuz eti yemezsin Yorumla
Leopar07 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 89% 1 yıl Yemekleri sayman lazım, içeriklerini de. Bu mutfaklara maalesef hakim değilim. Tavuk göğsü, patates gibi yiyecekler hangisinde çoksa onu seçiyorum. 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Türkiye ve İtalya mutfakları süper olur. 0 0 Yorumla
omer04500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 73% 1 yıl türkiye mutfağı tek başına yeter 0 2 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri 1 yıl İki ülke dedim Yorumla omer04500 1 yıl diğer ülke iran şahsen ben denedim çok iyi Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Türk mutfağı ve pizza sebebiyle italyan diyelim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Türk mutfağından başka yemem gadası
İkisi de domuz eti tüketen ülkeler. Pek bizlik değil açıkçası.
Domuz eti yemezsin
Yemekleri sayman lazım, içeriklerini de. Bu mutfaklara maalesef hakim değilim. Tavuk göğsü, patates gibi yiyecekler hangisinde çoksa onu seçiyorum.
Türkiye ve İtalya mutfakları süper olur.
türkiye mutfağı tek başına yeter
İki ülke dedim
diğer ülke iran şahsen ben denedim çok iyi
İtalyan ve Türk mutfağı olurdu
Türk mutfağı ve pizza sebebiyle italyan diyelim.
Türk ve İtalyan mutfagi
Hangisi bize yakınsa o
Fransız
Fransız.
Norveç diyim
İspanya..
ispanyol mutfagiii
İtalyan amerikan