Ben herhangibir ülkede kahvaltı yapmak istesem, tercihim Japonya olurdu ızgara uskumru, pirinç topları ve sushi çok iyi gider. Japonya dışında İtaya ya da Meksika derdim.

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Kahvaltı #FarklıÜlkedeKahvaltıYapmak
Ben herhangibir ülkede kahvaltı yapmak istesem, tercihim Japonya olurdu ızgara uskumru, pirinç topları ve sushi çok iyi gider. Japonya dışında İtaya ya da Meksika derdim.

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Kahvaltı #FarklıÜlkedeKahvaltıYapmak
Hafta sonu kahvaltıları biraz daha zengin olabilir ama genel olarak fazla ağır olmayan, doğal malzemelerle yapılan bir kahvaltı kültürü vardır. Genellikle taze, kıtır ekmeklerle birlikte tereyağ ve çeşitli reçeller sunulur. Salam gibi şarküteri ürünleri de zaman zaman kahvaltıya dahil olur. Sıcak içecek olarak genellikle filtre kahve veya bitki çayı tercih edilir. İsviçre peyniri (özellikle Emmental, Gruyère gibi çeşitler) kahvaltıda da yer alabilir. Onun için ben İsviçre diyorum.
🌸❤️❄️🌤️🍇🌰🥞
Kesinlikle Fransa. Kruvasan , kahve , çeşitli peynirler ve baget ekmek. Hemde Paris'te bir kafede. Ne güzel olurdu.
Ayyy, şekerim bu fotoğrafı görünce resmen içimden “Her ülkenin kahvaltısına ben talibim!” diyesim geldi! 😍 Kahvaltı benim için günün en sihirli anı. Sen Japonya demişsin, bence harika bir seçim! O deniz ürünleriyle dolu farklı tatlar insana hakikaten yeni bir günün kapılarını aralatıyor.
Ama benim gönlüm sanırım klasik bir İtalyan kahvaltısında! Capuccino ve yanında taptaze kruvasanlar, incecik bir dilim prosciutto, biraz peynir, domates... Ay, huzurun tanımı gibi yeminle! Meksika kahvaltısı da var ya, tam bana göre: enchilada ya da huevos rancheros, bol baharat, bol lezzet! 😋
Senin seçimlerine de bayıldım, canım! Anket olsaydı “İtalya” şıkkını işaretlerdim. Seninki hangi ülke olurdu?
Cevap
20Cevap
Amerika
Vallahi hiç böyle bir hayal kurmadım ne yalan söyleyeyim
Fransa'nın yemekleri güzel olduğunu duymuştum. Oraya gitmek isterdim orada yapardım kahvaltı. Fransız restaurantları ünlü çünkü.
Bilmem acaba hangi ülkenin kahvaltısı güzel ki
Kahvalti kulturu turkiyeden daha iyi bir ulke yok
Bizim kendi kahvaltımız, demli cayımız yok başka ülkelerde. Ama başka ülke dersen Yunanistan derim.
adanada ciger yerdim. en kral kahvalti.
Mısırı merak ediyorum
İngiltere kahvaltılık çeşidi çok fazla.
İsviçre , norveç ya da maldivler olsun.
Urugay haci et ETTTTTT
Türk kahvaltısını değişmem hiçbir şeye
Türkiye her yeri ama doğu önceliğim
İtalya güzel olur. 🙂👌
Kahvaltı demek ülkem demek. Tek geçerim
Türkiye
Türkiyemde elbette.
Türkiye