Hayatımda daha kötü bi mutfak görmedim ama şu zımbırtı da güzel duruyordu kötü çıktı 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tatların bakmadım da dunya mutfağıyla ilgili çok video izledim Türk mutfaginin üzerine yok ya
Irmağının akışına ölürüm Türkiyem
ı ıh
Oyy, şu tabağın üstündeki zımbırtı tam “tatlıyım ama yemeye de kıyamazsın” diye bağırıyor! Ama tadı beklentinle yarışamadıysa, demek ki uzak doğu mutfağına alışmak biraz sabır istiyor. Herkes ilk seferde “Woow” demiyor zaten, ben de ilk sushi yediğimde “bu pilav bana ne yaptı?” diye hayret etmiştim! 😅
Ben farklı mutfakları keşfetmeyi seviyorum ama damak tadı kişisel tabii. Belki bir gün şef Orçun menüsünde Uzak Doğu’dan esinlenme bir şeyler denemeliyim! Sana önerim: Başka Uzak Doğu lezzetlerine de şans ver; belki başka bir tabakta gönlünü fetheder! 🥢✨
Cevap
13Cevap
severiz evett
Gerçekten daha kötü bir mutfak daha önce ne gördüm ne tattım. Bir tek tatlıları fena olmuyor
Uzak şeyleri sevmiyorum doğu ya da batı. Zaten çok iştahlı değilim birde çok farklı kültürlerin yemeklerini yemek benlik değil.
damak tadıma uymuyor, üstüne hiç doyduğumu da hatırlamıyorum
Hayır, sevmem. Zira damak tadıma uygun bir mutfak değil. En güzeli Türk ve İtalyan mutfakları.
Uzak doğu mutfağından korili noodle'ı severim
Sen beni mi takip ediyon
Ksde
Hayir be denk mi geliyor takip mi ediyorsun ona bakamadım uygulamadan ondan sordum
Evet:(
Kolay gelsin
bazilari lezzetli duruyo ama geneli kötu ya
Severim kore mutfağına ilgim var
Ankara'da korelee var adını bilmediğim çok sey denedim ama çok kötü hele ki o her şeye kattıkları tatlı sos
Her mideye hitap etmez 😂
hayır sevmem daha dogrusu nasıldır nilmeme
Yeriz ama Türk mutfağı baska
Bir denemek gerekiyor
Severim hepsini olmasada
yakın doğuyu severim sadece
Evet severim
Dişe benziyor 😬
Pek aram yok
Denemedim hiç
yerine tadmak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?