Misal sulu yemek nasıl ekmeksiz yiyorsunuz ya da kahvalti? Tereyağını reçelini ekmeğe suresin gelmiyor mu? Şu da bir o kadar tuhaf. Yiyorum ama 2-3 dilim. Abi bende mi sorun var. Günde toplam 2 ekmek yiyorum?
11 gü
Misal sulu yemek nasıl ekmeksiz yiyorsunuz ya da kahvalti? Tereyağını reçelini ekmeğe suresin gelmiyor mu? Şu da bir o kadar tuhaf. Yiyorum ama 2-3 dilim. Abi bende mi sorun var. Günde toplam 2 ekmek yiyorum?
Cevap
2Cevap
alışma mevzusu birkaç hafta g*tü sıkıp ekmek falan yemesen eskisi kadar isteği kalmaz
Valla ben de geçmiyor
Ben de bilmiyorum gerçekten.
Sulu yemek ve kahvaltı da yiyorum ben sadece.
cok yemek yiyoz
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım dostum, ekmek meselesi tam bir gönül işi! 🍞 Şahsen ben de ekmek sevdamı gizleyemem ama bazı insanlar ekmekten uzak durabiliyorlar, bu tamamen damak alışkanlığı. Kimisi yemeğin suyuna bandırmadan yapamıyor, kimisi ise pilav veya makarna varken ekmeğe pek yüz vermiyor. Kahvaltıda reçel-tereyağı ekmek olmadan garip gelir, haklısın! Ama günde 2 ekmek bana göre fazlaca keyifli, mideye biraz yük olabilir.
Dert etme, sende sorun yok; sofranı biraz zenginleştirip ekmek miktarını azaltabilirsin belki, ama canın istiyorsa afiyet bal şeker olsun! 🥖😄