Bir çok insan ekmeksiz yapamıyor. Bir tam ekmeği bitirdiği halde doymayan kişiler gördü bu gözler. 🙈 En küçük yeğenim 1 yaşında ve tek sevdiği şey (yemek olarak yani) ekmek. 🍞😁 Hatta markette bir başkasının ekmeğine bile sulandı. Sanki bizimkiler almıyormuşcasına. O derece seviyor yavrum. 😄 Peki siz ekmek olmadan yaşayabilir misiniz? Mutlu geceler. 🙃
Bence tamamen psikolojik insanlar kendini sartlamis o yuzden ekmeksiz doymuyorum algisina kapiliyo bende oyleydim kilo aldirinca durumun farkina vardim ve ekmegi azalttim Şu an öğün basina iki dilim ekmek yetiyo kucuk parçalar halinde yemekle beraber yedimmi doyuyorum yani beyinde bitiyo 😂😂
Malesef türk toplumu ekmegi cok tüketiyor haliyle karbonhidrat war şeker war we acayip kilo aldırıyor bence tahıllı ekmek we az miktarda tüketilmesi daha dogru olur
ekmeksiz doyulacagını sanmam ama eger yemeği cok yersen ya da doyurucunu şeyler yersen bile tokluğun kısa sürer ve kısa sürede tekrar acıkırsın bence..
Doyarım tabi nan :DD 2 dilim kepek ekmeği yetiyo bana öğlen ve akşam :DD Yemek fazla sulu olursa 2,5 veya 3 dilim kepek ekmeğine çıkabilir bu durum :DDDD
Ekmek olmadan yaşanır şöyle ekmek malum olduğu üzere karbonhidrat var ekmekte olan karbonhidrat aslında bütün yemeklerde yani karbonhidrat+karbonhidrat olunca wow wow 😂😂
@yunikornumbazardan ahaha yahu şaka yapıyorum. ne 2.5 ekmeği. Sofraya oturdum mu 4 ya da 5 tabak yemek yer kalkarım. yanında da bir dilim eppek. En az 2 tabak pilaf şlkjh
@yunikornumbazardan Öyle deme kız. haydar emmi senin mürüvvetini görüyor. zaten mutluluktan uçuyor haydar emmi. ne versen gider. ama ben zeybek oynarken görmek isterim kendisini ♥
@yunikornumbazardan çağlar aşıp getiririm sana sıkıntı yok. Sonra çıkarız yedi göğe. Her gökte birer selfie çeker sonra yeryüzüne döneriz. Unicorn ile selfie keyfi.
@yunikornumbazardan gözünden çıkan kalp gönlüme bir tohum olarak düştü ve boy vermeye başladı. O bizim sevda ağacımız. büyüyecek ve gökler aşacak. pek çok aşık buluşacak altında ve bizi yâd edecek. meyveleri ise dalları basacak. yiyenin her hali aşk olacak. Vay be ne konuştum.
@yunikornumbazardan evli idim boşandım. Düzgün birini bulursam evlenmeyi düşünüyorum. O insan burdan da olabilir. reel hayattan biride. gerçi burada reel ama anladın sen beni.
En İyi Cevaplar