Yeme & İçme Kim seviyor benim gibi canım çekti sabah sabah? ßelᏗlᎥm Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Buldak 😋🍜🫕 Güncellemeler1 yıl Süt 🥛 de ilave ettim ama resimde çıkmamış :) Kim seviyor benim gibi canım çekti sabah sabah? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kokusuna nasıl tahammül ediyorsunuz. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. sevmem. 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Vietnam'da çalışıyorken bu tip şeyleri görürdüm hep kaçardımkalsın ben almayayım 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. bu sabah özbek lokantasının vitrininde gördüm , böyle şeyler asla yememafiyet olsun 0 0 Yorumla
BirşeySorabilirmiyim Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 65% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 356 cevap paylaştı. Adını bile ilk defa duydum 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. severim ama diyetteyim 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. Bunlar ne? 0 2 Yorumla ßelᏗlᎥm 1 yıl Buldak Yorumla Kralbop 1 yıl Nasıl bir şey bu Yorumla
Üyenin1tanesi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Çok zor durumda kalırsam ancak yerim 0 7 Yorumla ßelᏗlᎥm 1 yıl Bu pahalı 🤑 olanından ama Yorumla ßelᏗlᎥm 1 yıl 10€ Yorumla Üyenin1tanesi 1 yıl Off cidimisin ya hemde 10 euro ne diyorsun ahhh bende yiyebilsem keşke ben TL sanmıştım vay canına millet neler yiyor Yorumla ßelᏗlᎥm 1 yıl Tavsiye ediyorum Yorumla Üyenin1tanesi 1 yıl Euro diyorsun nerden bulcam ben onu ve 10 euro çok büyük para Yorumla ßelᏗlᎥm 1 yıl Amazon da satılıyor hepsiburada da var Yorumla Üyenin1tanesi 1 yıl Ben sabah yoğurt yerim ya daha iyi değilmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kokusuna nasıl tahammül ediyorsunuz.
sevmem.
Vietnam'da çalışıyorken bu tip şeyleri görürdüm hep kaçardım
kalsın ben almayayım
bu sabah özbek lokantasının vitrininde gördüm , böyle şeyler asla yemem
afiyet olsun
Adını bile ilk defa duydum
severim ama diyetteyim
Çok güzel
Hic yemedim
Bunlar ne?
Buldak
Nasıl bir şey bu
Çok zor durumda kalırsam ancak yerim
Bu pahalı 🤑 olanından ama
10€
Off cidimisin ya hemde 10 euro ne diyorsun ahhh bende yiyebilsem keşke ben TL sanmıştım vay canına millet neler yiyor
Tavsiye ediyorum
Euro diyorsun nerden bulcam ben onu ve 10 euro çok büyük para
Amazon da satılıyor hepsiburada da var
Ben sabah yoğurt yerim ya daha iyi değilmi
Canım çekti bak
Hiç denemedim