Günaydınnnn🤗🥰 Kimlerr benim gibi sabahın köründe kalktı hanii kimsee yokmuuu?

Günaydınnnnn eyyy Sevgiliiii KS üyeleriiii..

Eyy yüreğimi darmadağan eden odun sanada günaydın, kalbimdeki sancı bitmek bilmesede İzmire bi ara yol gözüküyor gibi gercii kimin umrundayız yaa.. boş yere kalbimde durmaa o zaman madem iplemiyon benii niyee beynimin bi köşesindesin o zaman.. niye aklımdan çıkmıyosun uyuzzz niyee niyee diye kendime sormaktan tükentim, bittim... bak sırf sen dolgumu sevmiyosun diye operasyon geçirdim🤪😛😍🤣🤣🤣 hee yaa ne sandın yakuşuklumm.. beni gizlice takip ettiğini biliyorum. Canın sağolsun ne diimm.. bende kimseyi kalbime almam. Ama şunu unutma: gün gelecek BEN İzmir'e geleceğim ve o zaman her şey farklı olacak uyuz. Ben ettim Sen etmee diyeee ağlayacaksınnn... ahandaa yazıyom şuraya; bana yaşattıklarını aslaaa unutmayacağım ASLA.

😂😂Her neysee nerde kalmıştık: evettt sabahın köründe kimler ayakta kim ne halt yapıyo bakim bi deyin helee uyuzlarr sizii; sizlerle kibar olmak yasak! Ağzıma geleni direk söylicem kii terapii olsunn🤭🤪🤣🤣

Daha ne yazmamı bekliyon🤔😂 biliyom insanda bağımlılık yaparım, kopamazsın benden, y sessizde takılanların enerjisini hissediyorum burdann bende sizii seviyorumm🤪😘😜😘😘 hadii yorumaa yaz bişeylerde gönlümüz şenlensinn tontişim yaa haydii.. bahh daha bekliyooo arsızzz, nuursuzz🤭😂😂😂😂😂

🤩🧿O yanaklarını ıssırrımm senin oyşş.. gözlere bak yumoş gibii yum yumm😍😇😘
🤩🧿O yanaklarını ıssırrımm senin oyşş.. gözlere bak yumoş gibii yum yumm😍😇😘

#sabahınkörü 🤣 #günaydınnn #günlerdenperşembe işkembee değill🤪🤣🤣

Güncellemeler
+1 yıl
Günaydınnn haydii herkes kalksın sabahh olduuu...🤗🥰😇😅
Günaydınnnn🤗🥰 Kimlerr benim gibi sabahın köründe kalktı hanii kimsee yokmuuu?