Günaydınnnnn eyyy Sevgiliiii KS üyeleriiii..
Eyy yüreğimi darmadağan eden odun sanada günaydın, kalbimdeki sancı bitmek bilmesede İzmire bi ara yol gözüküyor gibi gercii kimin umrundayız yaa.. boş yere kalbimde durmaa o zaman madem iplemiyon benii niyee beynimin bi köşesindesin o zaman.. niye aklımdan çıkmıyosun uyuzzz niyee niyee diye kendime sormaktan tükentim, bittim... bak sırf sen dolgumu sevmiyosun diye operasyon geçirdim🤪😛😍🤣🤣🤣 hee yaa ne sandın yakuşuklumm.. beni gizlice takip ettiğini biliyorum. Canın sağolsun ne diimm.. bende kimseyi kalbime almam. Ama şunu unutma: gün gelecek BEN İzmir'e geleceğim ve o zaman her şey farklı olacak uyuz. Ben ettim Sen etmee diyeee ağlayacaksınnn... ahandaa yazıyom şuraya; bana yaşattıklarını aslaaa unutmayacağım ASLA.
😂😂Her neysee nerde kalmıştık: evettt sabahın köründe kimler ayakta kim ne halt yapıyo bakim bi deyin helee uyuzlarr sizii; sizlerle kibar olmak yasak! Ağzıma geleni direk söylicem kii terapii olsunn🤭🤪🤣🤣
Daha ne yazmamı bekliyon🤔😂 biliyom insanda bağımlılık yaparım, kopamazsın benden, y sessizde takılanların enerjisini hissediyorum burdann bende sizii seviyorumm🤪😘😜😘😘 hadii yorumaa yaz bişeylerde gönlümüz şenlensinn tontişim yaa haydii.. bahh daha bekliyooo arsızzz, nuursuzz🤭😂😂😂😂😂

#sabahınkörü 🤣 #günaydınnn #günlerdenperşembe işkembee değill🤪🤣🤣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer