Kişilik & Karakter Çoktaan Günaydın 😃 Kimler uyandı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İşler güçler Bugün arazideyiz 😃 dağ başında misafir perver bir aileye rastlamak ne güzel 🤩🌱 tüm imkanlarını seferber ediyorlar bizim için bi koşuşturmaca bir tatlı telaş bize kahvaltı hazırlamak için… Allah ayaklarına taş değirmesin İnşaALLAH 🤲🏻 Çoktaan Günaydın 😃 Kimler uyandı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kolay gelsin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🤩 Yorumla Pamuksekerofficall 1 yıl Rica ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. uyumadım hiç 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yinemi 🤔
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Kargo bokunu yemeden uyandık 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Maalesef bende öyle 06-30 kalktım arazi ölçme işi var diye şehir merkezinden 2 saat uzak mesafe 😌 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Günüm güzel aymıştı 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Umarım iyi geçmiştir günün 🌱 Yorumla isabella181919 1 yıl Muhteşem ötesiydi 🙂) Yorumla Soran 1 yıl Sevindim senin adına 🧡🌱 Yorumla
En İyi Cevaplar