hadi ordan git lan bu siteden ş@ref yoksunu seni.. oksijen israfısın sen bu evrende... Haram zehir zıkkım olsun hakkım inşallah sana... Dilerim o ettin YEMİNLERİN gerçekleşirde senden bu evrende bende kurtulurum... Olum nefret ediyorum senden hadi ordan git bu siteden tamammı görmeye tahammüllüm yok seni basına işler açarım hadi ordan git...
Ekran görüntüleri hepsi elimde senin hiçbir akın yok rezilsin lan rezil... Dilerim geberirsin en acı şekilde... Felç ol inşallah... beni içim soğmaz hiçbir zaman senin bu ettiklerinden ADİ Ş@EREF YOKSUNU SENİ...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayırlı yolculuklar kaptan yolun acık olsun tekerine taş değmesin
Âmin cümlemizin inşallah Allah razı olsun
Hayırlı yolculuklar flim gecesi yaptım ebeyven ile öyle uyurum sanırım gene
Teşekkür ederim iyi uykular iyi geceleriniz olsun
Teşekkür ederim
Sabahçı değilim. Uyumaya çalışıyorum sadece.
İyi gecelerin olsun tatlı tatlı rüyalar rüyalar şimdiden
Teşekkür ederim
Ben kaçar ve yatar.
Bazıları düzenini kurmuş yola devam ediyor.
Hiç bir beklentim yok.
Aklı sıra herşeyi kendi çok iyi görüyor.
Göreceğimi çoktaaann gördüm ben.
Kim kiminle nerede ne yapıyor.
HAYDİ ABBAS VAKIT TAMAM AKŞAM DIYORDUK İŞTE OLDU AKŞAM.
HADİ BANA EYVALLAH
Al işte yine birini takiptesin (nuala) kimse artık hangi kırığın kaçıncı kırığın Allah bilir bunuda.
@Magnifique_ ne o engel koymasaydın sen de. Zarf attım sana. Tanımam etmem hiçbirini. Özele gel
@Magnifique_ bana dedin onu bunu eledin diye ya sendekiler nedir acaba
Watsaba gel dedim yoksa daha umursamam...
hadi ordan git lan bu siteden ş@ref yoksunu seni.. oksijen israfısın sen bu evrende... Haram zehir zıkkım olsun hakkım inşallah sana... Dilerim o ettin YEMİNLERİN gerçekleşirde senden bu evrende bende kurtulurum... Olum nefret ediyorum senden hadi ordan git bu siteden tamammı görmeye tahammüllüm yok seni basına işler açarım hadi ordan git...
Yalan yere evladının ölmesini isteyecek kadar onların üzerine yeminler edecek kadar adi bir babasın sen... Sen bu kadarlık adamsın işte...
Sen et peşinde koşan bir yaratıksın... Kendi elinle kendi yaptıklarınla kendinden nefret ettirdin sen bravooo sana bravoooo...
Ş@eref yoksunu...
Utanmış birde yaptıklarından gizlenmiş bpic
Etin yeminleri unutup bok yiyecek ve sonra yalanlayacak kadar adi bir adamsın işte...
Ekran görüntüleri hepsi elimde senin hiçbir akın yok rezilsin lan rezil... Dilerim geberirsin en acı şekilde... Felç ol inşallah... beni içim soğmaz hiçbir zaman senin bu ettiklerinden ADİ Ş@EREF YOKSUNU SENİ...
İNSANLARIN DUYGULARI İLE OYNUYORSUN HERKESE BUNU YAPIYORSUN SEN.. BUNLARIN HESABINI ALLAH'A NASIL VERECEKSİN NASIL? BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ALLAHIM SEN BU ADAMA FELÇ İNDİR OTURSUN KALSIN YERİNDE...
Bende bu gece sabahliyacagim ama ders çalışmak için
İyi çalışmalar zihnin açık olsun
Sınoplu kamyonu
Bilemedin Çankırılı tırı 😀😀
Tuh ya
Başka sefer artık
şurdan bir kişi
Yan koltuk boş yatak alt kat üst kat boş istediğiniz yere geçebilirsiniz 😀
Ben.
İyi geceler iyi eğlenceler diyim o zaman
Var ol yoldaş.