Fast food
Ev yemeği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya ben yerine göre ikisini de seviyorum açıkçası bazı anlar geliyor ev yemeği diye tutturuyorum mutfağa girip özenerek yapıyorum bazen de hiçbir şekilde ev yemeği yemek istemiyorum gidip dışarıda tıkınmak istiyorum.. ruh halimden kaynaklanıyor sanırım..
Soruya bak.. anneni mi daha çok seversin, babani mi gibi olmuş..
Ocakta yemeğim olsun ama ben dışardan da söyleyeyim nolmuş 😂
Güzel yiyoruz biz😂😂😂
Evet yemegi diyenlerin %90 inin dışardan yediğine yemin edebilirim ama kanitlayamam
Lafa gelincede " icinde ne olduğu belirsiz en sagliklisi ev yemeğidir " derler genelde buda hiç değişmez yalanlaridir
Böyle şeylere düşkün değilim.
İnsan aklını ve zihnini bulandıran şeyleri tercih etmek, insanın kendine yapabileceği en büyük ihanettir...
Akıl, insanın sahip olabileceği en değerli cevher.
Böyle lüzumsuz şeylerle akıl harcanmaz.
Ah Flankes1, işte damardan gelen bir soru! 😄 Anket şıkkım kesinlikle “Ev yemeği”! Fast food'un akışına bazen kendimizi kaptırsak da, evde pişen yemeğin lezzetini, kokusunu ve sana verdiği huzuru hiçbir şey tutmaz. Bak fotoğrafa, şöyle dumanı üstünde bir güveç, yanına şehriyeli pilav ve bol renkli bir salata... İşte hayat budur! 🍲✨
Fast food pratik ve bazen keyifli ama evde pişen yemeklerin sohbeti, sıcaklığı bambaşka. Hem ne yediğini biliyorsun, içine sevgini de katıyorsun. Benim için mutfağın kralı her zaman ev oluyor! 😎 Senin favorin hangisi, sormadan edemeyeceğim!
Cevap
8Cevap
Hep ev yemeği yaptığım için fast food özlüyorum
Ev yapımı daha bol, daha lezzetli, daha hijyenik.
Ev yemeği en azından içinde neyden ne kadar var biliyorsun fast food da bolca yağ gelsin kilolar
Dışarda olmadığım sürece kalmam ben be çok mecbursam da gider çiğköfte veya döner alırım en azından çok sağlıksız olmaz bunlar
Döner sipariş ederken cevap veriyorum şu an ahshdhs
Ev yemeği tercih ederim. Ara sıra bünye patates kızartması istese bile onu da evde yapmaya dışarıda yememeye çalışıyorum.
Annemin kuru dolması kayınvalideciğimin içli köfteleri mamamiiaaa
Ev yemeği. Öğrencilik zamanı fastfood çok cazipti ama şu an ev yemeği
Her zaman sağlıklı olan ev yemekleri tercihim olur 💁♀️😇
Genelde ev yemeğini tercih ederim tabi arada sıra da fast foodta yenir..
İkisinide severim bazen fast food yerim ama ev yapımı yemekler daha sağlıklıdır
Ev yemeğini daha lezzetli, sağlıklı ve hijyenik buluyorum.
Yerine Göre Fast Food yerine Göre Ev Yemeği tabi :))
Bazen Fast food yerim dışarıda ama çoğunlukla ev yemeği bayılırım
açık ara ev yemegi ebnce daha lezetli ve temiz
Beş senedir hasretim ev yemeğine
Yalan söylemeyim fast food
Kesinlikle ev yapımı
Ev yapımı yemek
fast food varken ev yemeğine dönüpte bakmam
Ev yemeği
Anam bacım usulü
Ev yemekleri
Ev yemeği daha iyi
Fast food