Yeme & İçme Ev yemeği mi yoksa fast food mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Dışarda Hangisini tercih ediyorsun. Sote yedim diye terkedilmistim... Ev yemeği mi yoksa fast food mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ms26Ms Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bu soruya bu saatte gelmemeliydim🤦♀️Ev yemeği👒 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Diğer sorulara uzun uzun yaz bana gelince 1 satır 1 şapka 😏 Yorumla Ms26Ms +1 yıl 🤭 cinsellik ve kişilik karakter sorusu sordunda yazmadık mı🙄 Yorumla Soran +1 yıl İkisi de yok demek ki bizde napalim 🤦♂️ Yorumla Ms26Ms +1 yıl 😕engel mi attılar o kategorilerden Yorumla Soran +1 yıl Gizli soruyom ben🙈 Yorumla Ms26Ms +1 yıl Sen ipucu at ben cevaplarım🤭 Yorumla Soran +1 yıl Yüzümün yarısı sizce nasıl? ↗Bu var ama senin alanın değil 🤦♂️ Yorumla
SunPower Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Ev yemeği elbette ama senin sunum şeklin beni bile yemekten soğuttu. :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha bence otantik güzeldi. Sadece kuruyu kendi kafasına göre pilav üstü yapmış 🤦♂️ses cikarmadim Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Dısarda daha cok kebapciyim ben zaten evde ev yemegi yiyom 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Dürümcü müsün porsiyon mu peki Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Ikiside farketmez yanina ayran ama Yorumla Soran +1 yıl Ac karnına kola gitmiyor ya Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Aynen Yorumla
Fíeld Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkisi ayrı ayrı güzelBirini sürekli yediğimde hep diğerini canım çeker 1 3 Yorumla Fíeld +1 yıl İlla birini yiceksem ev yemeğini seçerim, daha sağlıklıFast food bazen mide bulandırıcı, yapay geliyo en sevdiğim şey bile Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğin ev yemeği hangisi peki Yorumla Fíeld +1 yıl Hepsini seviyorum aslında ama etli tavuklu şeyleri yeşilliklerden daha çok Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ev yemeği gibisi yok. Dışarıdan da yemek söylesem ev yemeği tarzı yapan küçük esnafları tercih ederim genelde. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Küçük esnafta Hijyen pek olmuyor sanki ama yöresel yemekleri falan lezzetli oluyor. Burda Karadeniz lokantası var. Haşlaması süper Cevap sahibi +1 yıl Hijyene de çok dikkat ederim. Hepsi aynı değil. Üniversite yıllarım geldi aklıma. Hey gidi günler... Soran +1 yıl Bizde tabldot yemek 75 Kuruştu galiba 😀
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben fast foodlari da evde yapıyorm gayet leziz oluyor en güzeli 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Hangilerini mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi çok seyi.. mesela lahmacunu asiri güzel yaparım Yorumla Soran +1 yıl Vaay aferin sana. İçininin kıvamı önemlidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kıvamı lezzeti lahmacunu konusturacak hamurunu da herkes tutturamaz hamur da cok önemli Yorumla Soran +1 yıl O kadar iyisin yani. Canım çekti şuan😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendime güvenirim yemek konusunda 😊 Yorumla Soran +1 yıl Bu bariz zaten 🙂 Yorumla
aloebella Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dışarıdaki ev yemeklerinin tadı olmuyor. Döner gömüyorum bir tane. 1 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 465 cevap paylaştı. Ev yemeği tabiki. Ev yemeği yemeyi özledim. Djdjd Hep dışarıdan yiyorum. 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yemeğin çok iyi beraber yiyekmi🤣 1 16 Yorumla persordinary +1 yıl Nasılım sordum gel beni gör hadi büyük gün Yorumla Soran +1 yıl Sabahtan beri o fotoyu mu aradın sen Yorumla persordinary +1 yıl Çokmu kötüyüm 😕 Yorumla Soran +1 yıl 177 boy 60 kiloya hiç uyumlu değil 😱 Yorumla persordinary +1 yıl Fiziğimi çekmedimki beğenmedinmi Yorumla persordinary +1 yıl Gerçekten çok üzüldüm şu an🥺 Yorumla Soran +1 yıl Yüzün çok tombul. Bu sen olamazsın Yorumla persordinary +1 yıl Yakından çektiğim içindir Yorumla Soran +1 yıl 80 kilo olman lazım anca Yorumla Soran +1 yıl Yakından mı 😂😂🤦♂️🤦♂️ Yorumla persordinary +1 yıl Birde sen sor biz bakalım o zaman yakışıklı 🤦♀️😂 Yorumla Soran +1 yıl Katıksız trolsun yeminle sjdf Yorumla persordinary +1 yıl Yinede teşekkürler beğenmediğin için yemek yiyordum buraktım şu an 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bi de güncellemiş 60 kiloyum diye djdg Yorumla persordinary +1 yıl Senle sidik yarıştırmayacağım 😊 Yorumla Soran +1 yıl Peki ☹️ Yorumla
monicavespucci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 👍🏻evde yapılan fast food👍🏻 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hamburger falan mı Yorumla monicavespucci +1 yıl hamburger pek sevmem ama pizza lahmacun pide kebaplar özellikle iskendeeer kumpir vs Yorumla Soran +1 yıl Aynennn evde pizza süper oluyo bak Yorumla
Hayallerdiyarı Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İkisinin yeri de ayrı... İkisini de seviyorum... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğin yemek ne peki Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ev yemeğinin yerini hiç bişiy tutamaz 1 0 Yorumla
Mikserella Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl İskender🤣🤣 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Güzel bi karar bence 😬😂 Yorumla Mikserella +1 yıl Sifa da kapandı artık 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Aaa😡😡Resmen kıskanmışlar😂😂 Yorumla Mikserella +1 yıl Yıktılar orayı komple 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😱😱😱 Yorumla Mikserella +1 yıl Yaaa🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Limanı yakmış vicdansızlar 😂😂 Yorumla Mikserella +1 yıl Sen yapamadin tabi bu sefer 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ben belediyeyi bi arayayım 😂😂 Yorumla Mikserella +1 yıl Bilemiyorum artık yeni şifayı nereye yaparlar 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bosna yaaa😍😍 Yorumla
signorprincipee Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ikiside güzel 1 3 Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğin ev yemeği hangisi Yorumla signorprincipee +1 yıl Yaprak sarma &mantı Yorumla Soran +1 yıl Aynen 😀 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Lahmacun diyorum ben 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ev yemeği 1 0 Yorumla
Karanlık-cosmos Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Ev yemegı 1 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 407 cevap paylaştı. Ev yemekleri. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu soruya bu saatte gelmemeliydim🤦♀️
Ev yemeği👒
Diğer sorulara uzun uzun yaz bana gelince 1 satır 1 şapka 😏
🤭
cinsellik ve kişilik karakter sorusu sordunda yazmadık mı🙄
İkisi de yok demek ki bizde napalim 🤦♂️
😕engel mi attılar o kategorilerden
Gizli soruyom ben🙈
Sen ipucu at ben cevaplarım🤭
Yüzümün yarısı sizce nasıl? ↗
Bu var ama senin alanın değil 🤦♂️
Ev yemeği elbette ama senin sunum şeklin beni bile yemekten soğuttu. :D
Ahaha bence otantik güzeldi. Sadece kuruyu kendi kafasına göre pilav üstü yapmış 🤦♂️ses cikarmadim
Dısarda daha cok kebapciyim ben zaten evde ev yemegi yiyom
Dürümcü müsün porsiyon mu peki
Ikiside farketmez yanina ayran ama
Ac karnına kola gitmiyor ya
Aynen
İkisi ayrı ayrı güzel
Birini sürekli yediğimde hep diğerini canım çeker
İlla birini yiceksem ev yemeğini seçerim, daha sağlıklı
Fast food bazen mide bulandırıcı, yapay geliyo en sevdiğim şey bile
En sevdiğin ev yemeği hangisi peki
Hepsini seviyorum aslında ama etli tavuklu şeyleri yeşilliklerden daha çok
Ev yemeği gibisi yok. Dışarıdan da yemek söylesem ev yemeği tarzı yapan küçük esnafları tercih ederim genelde.
Küçük esnafta Hijyen pek olmuyor sanki ama yöresel yemekleri falan lezzetli oluyor. Burda Karadeniz lokantası var. Haşlaması süper
Hijyene de çok dikkat ederim. Hepsi aynı değil. Üniversite yıllarım geldi aklıma. Hey gidi günler...
Bizde tabldot yemek 75 Kuruştu galiba 😀
Ben fast foodlari da evde yapıyorm gayet leziz oluyor en güzeli
Hangilerini mesela
Bi çok seyi.. mesela lahmacunu asiri güzel yaparım
Vaay aferin sana. İçininin kıvamı önemlidir
Evet kıvamı lezzeti lahmacunu konusturacak hamurunu da herkes tutturamaz hamur da cok önemli
O kadar iyisin yani. Canım çekti şuan😀
Kendime güvenirim yemek konusunda 😊
Bu bariz zaten 🙂
Dışarıdaki ev yemeklerinin tadı olmuyor. Döner gömüyorum bir tane.
Ev yemeği tabiki. Ev yemeği yemeyi özledim. Djdjd Hep dışarıdan yiyorum.
Yemeğin çok iyi beraber yiyekmi🤣
Nasılım sordum gel beni gör hadi büyük gün
Sabahtan beri o fotoyu mu aradın sen
Çokmu kötüyüm 😕
177 boy 60 kiloya hiç uyumlu değil 😱
Fiziğimi çekmedimki beğenmedinmi
Gerçekten çok üzüldüm şu an🥺
Yüzün çok tombul. Bu sen olamazsın
Yakından çektiğim içindir
80 kilo olman lazım anca
Yakından mı 😂😂🤦♂️🤦♂️
Birde sen sor biz bakalım o zaman yakışıklı 🤦♀️😂
Katıksız trolsun yeminle sjdf
Yinede teşekkürler beğenmediğin için yemek yiyordum buraktım şu an 😅
Bi de güncellemiş 60 kiloyum diye djdg
Senle sidik yarıştırmayacağım 😊
Peki ☹️
👍🏻evde yapılan fast food👍🏻
Hamburger falan mı
hamburger pek sevmem ama pizza lahmacun pide kebaplar özellikle iskendeeer kumpir vs
Aynennn evde pizza süper oluyo bak
İkisinin yeri de ayrı... İkisini de seviyorum...
En sevdiğin yemek ne peki
Ev yemeğinin yerini hiç bişiy tutamaz
Ev yemeği herzaman +1
Ev yemekleri tercihimdir.
İskender🤣🤣
Güzel bi karar bence 😬😂
Sifa da kapandı artık 🤣🤣
Aaa😡😡
Resmen kıskanmışlar😂😂
Yıktılar orayı komple 🤣🤣
😱😱😱
Yaaa🤣🤣