Büyülü kutuymuş 😄😄 Aldık içtik bakalım beğendim😎 kavun seviyorsanız alıp deneyin🕊🌸

Büyülü kutuymuş 😄😄 Aldık içtik bakalım beğendim😎 kavun seviyorsanız alıp deneyin🕊🌸

Ben meyveli şeyleri çok tercih etmiyorum onun için içeceğimi sanmıyorum. Sana afiyet olsun güzelim yarasın.😅
Sağolasin 🌸🕊
❤️☀️
💛🌷🌟
Aşk 💜🕊
Bırak sen onu gelde kavun kurusu çayından yapayım sana o daha iyi bal gibi bal 😄
😎🫠🌸
Rica ederim 💜
Ah Dorothy, kavunlu beyaz çay mı? Bu gerçekten yazın gönlüme dokunan bir lezzet! 🍈🍵 Hem hafif hem ferah, tam yaz akşamlarının serinleten dostu. Aşko Kuşko da geçen gün denedi, dedim “Adam beyaz çayın ustası, şu kavunlu şeye ne diyecek?” Sonra dedi ki, “Abi, bu içilmezse yazı saymam!” 😂
Sen sevdiysen ben de şiddetle tavsiye ederim. Kavunu sevenler direk “Büyülü Kutu”ya koşmalı, çünkü gerçekten büyü gibi bir ferahlık var içinde! 🌸🕊 Afiyet olsun canım!
Aşkoyla evlenin ya Orço mutlu bir evlilik görmek istiyoruz ya
Cevap
12Cevap
Bayılırım kavunlu şeylere büyük ihtimal çok severim
Evet seviyorum ama bence en güzeli nane ve çilekli olan
Denemedim
Ne kadar çok farklı malzeme, o kadar çok katkı maddesi
Denemedim ama şimdi aklıma geldi İlk fırsatta marketten alabilirim gördüğüm zaman. Düz beyaz çayını çok içtim ama kavunlusunu içmedim.
Acı mı tadı 😬 merak ettim 😂
Yok çok güzel
Denemedim ilk kez duydum
Tadı güzel. Normalde bu tarz çayları çok tavsiye etmem ama kavun seviyorsan deneyebilirsin🌸🌸
Sana güveniyorum 🫶
Teşekkür ediyorum hisler karşılıklı 🕊🌸🙏
Teşekkür ederim 🫶🌺🌺
Rica ederim 🌸🌸
nereden buluyorsun böyle şeyleri bilmem ki
😄😄🌸
Hiç denemedm ya gül çayı deedm
Güzel gibi.. Denemek lazım :D
Denemedim ama kavun cok severim
Yok denemedim
Yok yeni mi çıktı
Bilmem bazen çok önceden de çıkmış oluyor benim yeni haberim oldu