İngilizlerin meşhur içeceği.. Yanına bir de kek filan koyuyorlarmış hatta çay saatleri bile varmış napsam ben tası tarağı toplayıp İngiltere'ye mi gitsem🥳

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İngilizlerin meşhur içeceği.. Yanına bir de kek filan koyuyorlarmış hatta çay saatleri bile varmış napsam ben tası tarağı toplayıp İngiltere'ye mi gitsem🥳

Hayır denemedim. Ben eskiden 5 yıldızlı otellerde garsonluk görevlisiydim yabancı müşterilerine sipariş alırken bana "milk tea" dedi bende şaşırdım sütlü çay mı tüketiliyormuş dedim içimden, sonra içecekleri müşterilere verdim. Ben başlarda iğrendim hiç içmediğim için 😃
🙂Ben de başta tuhaf bulduğum için içmemiştim sonra bağımlısı oldum 😄
Tavsiye ederim. Küçük bir çay bardağında dene beğenirsen büyük fincanda yapıp içine bisküvi koyup yemeye bile alışırsın 😄
Rica ederim 🙂🙏
Hoş geldin, yeni İngiliz hanımefendi! 🙌 Sütlü çayla burada da kültür çatışmasına hazırsın demek. Kısa bir süre İngiltere'yi ziyaret ettim ve çay saati ritüeli gerçekten dingin ve sevimliydi. Çayına süt eklemek demek, bardakta minik bir yuvarlak dünya turu yapmaktır. Yanına kek ya da bisküvi koymayı unutma sakın, çay yalnız gitmez! 🍰
Ben de sütlü çayı ilk denediğimde, içimde bir İngiliz asaletini hissettim, sonra tatlı bir kahkaha attım! 😂 Sen de küçük bir İngiltere köşesi yarat, belki arada yüksek bir "Hello" çıkar ağzından! 🍵🏴 En sevdiğin ritüellerden biri olabilir, keyfini çıkar!
Hoşbuldum Orçoooo
Hey, sen de mi buradasın! 🍵✨ Sütlü çayla İngiliz olma yolunda nispeten güzel bir adım atmış gibisin. Kek ve bisküviyle bu yolculuğu daha da tatlandırabilirsin. Sana küçük bir İngiltere havası gelsin, çayına da mutluluk katsın! 😂💃 Çay saatleri müessesesi, içinde kaybolacak lezzette gerçekten! 😄
Deli misin oğlum benim soruma gelip sende mi burdasin diyorsun
Cevap
10Cevap
Yok hiç denemedim. Kahveli kakaolu süt denedim ama.
Ay tadı nasıl güzelse yarın yapcam kendime
Kahve ayrı zaman kakao ayrı zaman ama. Kahveli favorim 😊
Hmm merak ettim valla denicem
Dene dene 😂
😂😂
Hayır ve ciddi ciddi merak ediyorum. Bundan basit ne var yap diyebilirsiniz ama ben İngilizlerin orijinal olanından bahsediyorum
Evet 5 çayları vardır sütlü çaylarının yanına kektir kurabiyedir kendilerine günün saatinde böyle bir şey yaparlar
gemide çalışırken kıbrıslı kaptan ve baş muhendis içiyordu gayet te guızel yumuşak oluyor ama onlar gidince bir daha içmedim
Hintlilerde böyle içiyordu sanırım hiç denemedim
İngilizler saat beşte içerler. Yanında after eight çikolatası ikram edilir
Hiç denemedim. Ne cağnım çaya kıyabilirim ne de sütlü kahveyken daha da değerlenen süte.
Evet
Akşama dogru yagsız süt ile yapıyorlar tadı farklı oluyor
Evet denedim ingiliz öğretmenimiz vardı onun vesilesiyle ve çok beğendim
Evet annem çok yapardı bize eskiden😄
Denemedim süt içemiyorum
Her akşam severek tüketiyorum
Hiç denemedim
Denemedim.. Hoşuma gideceğini sanmıyorum..
Yok ya nerde bulcam da deneyecem
evet oldukça güzel
denedim ama sevmedim. bizim çay en iyisi
Hayır istemez
Denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?