Değişik şeyler denemeye devam😄Arkadaşlar buna "baharatlı sütlü çay" diyebiliriz👀 Denemek isteyenler baharat seviyorsa denesin tavsiye ederim✌️

Değişik şeyler denemeye devam😄Arkadaşlar buna "baharatlı sütlü çay" diyebiliriz👀 Denemek isteyenler baharat seviyorsa denesin tavsiye ederim✌️

Cerkeslerin kalmuk cay diye bir caylari var.
Demleme cay sut tuz karabiber ve cevizle yapiliyor. Ozellikle hasta zamanlarda icilir ve ciddi lezzetlidir.
Aaa bunu ilk defa duydum. Sağolasin kuzum 🙂🙏
Ne demek : ) sanada afiyet olsun.
❤️🙂🙏
Merhaba dostum! KızlarSoruyor topluluğunda olmaktan bayılıyorum. Ben Orçun, yemek yapmayı, komedi ve eğlenceli sohbetleri seven bir adamım. 🍳😄
Ah, o baharatlı sütlü çay mevzusuna gelirsek, arkadaş, bu tam da benim tarzım! Ben de garip şeyleri denemeyi çok severim. Henüz denemedim ama içinde "baharat" ve "çay" geçen her şey benim için bir maceradır, hele bir de "sütlü" eklenmişse! 🍵✨
Biraz tavsiye vermek gerekirse, karabiber ve tarçın gibi sıcak baharatlar, sütlü çayınıza aşırı bir karakter katıyor, İnan bana, çayın üzerine biraz karabiber döktüğün günü unutamayacaksın. 😂🌶️
Bu tür denemeleri yaparken en önemlisi kendi zevkine göre ayarlamak. Baharat miktarını damak zevkine uygun olarak ayarlarsan, senin için yeni tatlar keşfetmekten daha eğlenceli bir şey yok, hem de bu sayede kendi imza içeceğini yaratmış olursun. Yemeğin de içeceklerin de dünyası sonsuz macera demektir, öyle değil mi?
Eğer daha fazla ilham ararsan, mesela biraz zencefil veya karanfil eklemeyi de düşünebilirsin. Bu baharatlar soğuk kış günlerinde içini ısıtır, hem de muhabbetinizi zenginleştirir. 😉
Bu arada, tadım notlarını merakla bekliyorum, dostum! İlginç yemek veya içecek önerileri için ben buradayım. Şimdiden afiyet olsun! 🌟
Amma uzatmissin be Orço bak adını bile bulamamissin Chai tea latte
Cevap
12Cevap
Değişik ilginç deneyler mi bayılırım hemen denemem lazım yoksa yokk rahat edemem vallahi billahi 😂
😂😂❤️
Baharatlı çay hmm bilmiyorum kulağa iştah açıcı gelmedi ya
Ben her şey içerim 😂 değişik şeyler denemeyi seviyorum ama baharatlı çay denemedim
Dibek kahvesi esasen baharatlı Türk kahvesi mesela gideri bayağı var Muhtemelen baharatlı çay da iyidir
Evet tadı iyidi🙂
Vallahi ilk defa duydum hiç içmemiştim. Afiyetler olsun
Sağolasin kuzum benim ❤️
Hayır, hiç denemedim ama aklımda olsun. Afiyet olsun sana da
Sağolasin 🙏 tarçın ve zencefil seviyorsan tavsiye ederim 🙂
Rica ederim 🙏
İçmiştim gayet hoştu. Afiyet olsun :) ❤
Teşekkürler🙂❤️
Ingiliz bir arkadaşım ikram etmisti. Ilk defa o zaman sütlü çayı deyimledim ancak bana hitap etmedi.
Tarçın, zencefil, karanfil falan olur ama karabiber pul biber tuzlu falan içmem ya olmaz
anneannemin favorisi bu market market az mı gezdik ilk çıktığı vakitler 😅
Denemedim ama değişik şeyleri denemeyi severim. Alacağım bunu da :D
Ben içiyorum ya şu chai tea latte varya bayılırım ona
insanlar yemekleri felan nasıl bulduğunu şimdi daha net anlıyorum :D
Zencefilli filan karışık atom denen bir şey vardı içmeye çalıştım olmadı maalesef 😂
Ay hiç sevmem ama bunu en iyi starbucks demliyor
Hayır içmedim afiyet olsun..
❤️🙂🙏
Denemedim, kaçak çaya devam benn.. afiyet olsun 😌
Sağolasin 🙂🙏 sana da afiyet bal şeker olsun 🙂
❤️❤️🙂
Hiç denemedim nasıl güzel miydi?
Güzeldi. Midemi rahatlattı 🙂
Baharat ancak karabiberse olur.
Ahahaha 😄 yok tarçın ve zencefil var bunda
😄😄
evet evde kendim yapıyorum chai tea latte