çaykurun kilosuun 4.000 türk lirasından satışa sunduğu çayı alıp içen var mı tadı nasıl 4.000 liraya değer mi?
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/28358585.asp
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/28358585.asp
Beyaz çayın hem üreticisi hemde tüketicisi olarak size beyaz çay hakkında bilgi veriyim. Öncelikle türk beyaz çayıyla diğer çayları karistirmayin caykurda satılan yerli beyaz çay dir. digerleri Hindistan Çin ve endenozyadan gelen caylardir, bunlarda antioksidan oranı çok azdır, dünyada üzerine kar yağan tek çay bizimkidir, japon bilim adamlarının yaptığı bircok araştırma var türk beyaz çayı hakkında en önemlisi bizim beyaz çayımız 1984 deki Çernobil patlamasında ki radyasyona karşı kendine bir savunma mekanizması oluşturmuş. yani birçok kanser türünde yardımcı tedavi rolü üstleniyor.
eğer doğal katkısız beyaz çay istiyorsanız hemde daha ucuza Instagram hesabım beyaz_cay53 burdan ulaşabilirsiniz
Ben içtim çok da beğendim, tavsiye ederim ancak beyaz çayı ithal eden tanınmış bir markanın sitesinden alıyorum ve kilosu da haliyle çok daha düşük. Çaykur tam bir soyguncu. 5'e üretip 1000'e satıyorlar.
White Earl Grey tercihim. Reklam olmasın diye şirket ismi vermek istemiyorum zaten bu şirket sadece beyaz çay değil dünyaca ünlü Darjeeling, Ooolong, Yeşil çay, Assam gibi değerli çayları direkt ülkelerinden ithal ediyor. İnternette az araştırırsanız bulabilirsiniz.
tam tadı neye benziyor hocam 20 gramı 250 liraya buldum almayı düşünüyorum tadını aşırı derecede merak ediyorum
Benim siyah demlenmiş çayım gibisi yok :D
Cevap
3Cevap
Ben hep beyaz çay zaten
İçen kişiyi burada bulman imkansız.
neden belki 10 gram falan alıp içen vardır
Bilemicem ben bu beyaz çay'ı şimdi senden öğrendim.
epeydir var bu beyaz çay ama biraz zengin içeceği olarak bilinirdi pek gündeme gelmezdi
içmedim
töbe estagfirullah ya umarım bir gün ban yersinde gereksiz cevap vermezssin
hayır içmedim :/
içen var mı diye sordum içmediysen ne yapayım şimdi?
Su niyetine içiyorum
Hayır içmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?