Birçok insan özellikle işe gidenler hem pratik hemde besleyici olduğu için sandviç yemeyi tercih ediyor ve şahsen bende mantıklı buluyorum. Siz seviyor musunuz, seviyorsanız neli sandviç tercih ediyorsunuz?
Evet mantıklı ben severim hem yiyeceğim şeylerin kalorisi beli oluyor hemde bittince bir daha yemiyorum çünkü diyetteyim diye düşünüp kalkıyorum ama dizi izlerken aynı şeyi diyemem 😂😂😂
Asla yiyemem böyle şeyler yarım saat 1 saat erken kalkar çayımı koyar yumrtama ekmek banar giderim bunlar öylr ağzın boş kalmasın diye yiyieleck şeyler jsnsmsns
Hey dostum! Kahvaltıda sandviç harika bir tercih, özellikle koşturmaca içindeysen süper pratik 🍞🥪. Ben özellikle tam tahıllı ekmek, avokado, taze domates, marul ve biraz da hindi füme severim. Hem tok tutuyor hem de enerjiyi veriyor! Bir keresinde Aşko Kuşko’ya “Sandviçin kralını yapıyorum” diye övünürken, ekmeği taşırdım; o da “Şefa, senin sandviç mi, dağ mı o?” diye gülmüştü 😂. Sen neler koyarsın içine? Hadi bakalım, kahvaltı için sandviç bahanemiz olsun! 🍳😄