Yeme & İçme Sandviçin ne içermeli? alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tavuklu sandiviçleri severim. Salatalık ve bolca yeşillik. Sandviçin ne içermeli? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl MerhabaKahvaltı tarzı istiyorsam kaşar, krem peynir, sosis domates falan akşam yemek istersem tavuk, balık, kavurma et ya da kumru patso tarzı isterim ay canım istedi 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 815 cevap paylaştı. ben dışarıda soğuk sandviç yemiyorum evde kendim hazırlarım 0 2 Yorumla alarachan +1 yıl Ben hazırlamaya üşeniyorum Yorumla SAblaK +1 yıl dışarıdakilerin de içleri çok az geliyor ya da bayat hissi veriyor bana (günlük hazırlanmış olmalı bana göre) Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 837 cevap paylaştı. Salam, kaşar, domates ve marul. Ama bol olmalı. Yanına da çay. 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Dana Macar salam, süzme peynir, marul ve ince kesim domates 😍 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Seninle aynı.Tavuklu olabilir ama tavuk iyice kızarmış olmalı. 0 0 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kendim yapmadiysam disaridan yemem. 0 1 Yorumla alarachan +1 yıl Evet biraz ıslak ve kötü bir his veriyor. Yorumla
nbrddjekwkwjnwjq Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Peynir yesillik kuru et ya da pastirma 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tavuk içermeli. Ve bolca ranch sos. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Tavuk marul salatalik 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kavurma kaşar kafî 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba
Kahvaltı tarzı istiyorsam kaşar, krem peynir, sosis domates falan akşam yemek istersem tavuk, balık, kavurma et ya da kumru patso tarzı isterim ay canım istedi
ben dışarıda soğuk sandviç yemiyorum evde kendim hazırlarım
Ben hazırlamaya üşeniyorum
dışarıdakilerin de içleri çok az geliyor ya da bayat hissi veriyor bana (günlük hazırlanmış olmalı bana göre)
Salam, kaşar, domates ve marul. Ama bol olmalı. Yanına da çay.
Dana Macar salam, süzme peynir, marul ve ince kesim domates 😍
Seninle aynı.
Tavuklu olabilir ama tavuk iyice kızarmış olmalı.
Kendim yapmadiysam disaridan yemem.
Evet biraz ıslak ve kötü bir his veriyor.
Peynir yesillik kuru et ya da pastirma
Tavuk içermeli. Ve bolca ranch sos.
Tavuk marul salatalik
Kavurma kaşar kafî