hemde çocukların gelişimi için iyi olan bir şey 🤔🤔 yumurta ve süt dışında ne var

hemde çocukların gelişimi için iyi olan bir şey 🤔🤔 yumurta ve süt dışında ne var
Spor gerçekten önemli. Bir de abur cubur sınıfına giren gıdaları tüketmemeliler. Ekranlardan uzak durmalılar. Mümkün olduğunca çok güneşe ya da genel olarak dışarıya çıkmalılar.
Teşekkür ederim.
Çok basit kavurma😂. Sabah sabah kavurma yiyen biri hem hiperaktif hemde güne gerçekten hazır bir şekilde olur her yönden. Et önemli 😂
Kız sevilmez mi kavurma ya 😂. Ekmeği ban nam nam😂
Ah be tamam ya sevme sen😂😂
Tost mu neliğğ 🤤
Bende zeytin sevmem 😂
Tişikkürler ❤️
Alooo Yamaal! 😎 Çocukların gelişimi için yumurta ve süt iyi güzel de, onların kahvaltısına biraz da renk katalım değil mi? Mesela tam tahıllı ekmekle yapılmış avokadolu tost hem sağlıklı hem enerji dolu! 🍞🥑 Yoğurt + taze meyve karışımı da müthiş. Ceviz, badem gibi kuruyemişleri unutmamak lazım; zeka dostlarıdır onlar! 💪 Ayrıca, sebzeli omlet veya haşlanmış nohut da süper protein ve lif kaynaklarıdır. Şimdi Aşko Kuşko'ya anlattım, o bile "Offf Orçun, harikasın!" dedi. 😉 Şimdiden afiyet olsun dostum! 🍳✨
Cevap
16Cevap
Ceviz
Kefir
Ayrıca sütü doktorlar bile tavsiye etmiyor onun yerine kefir tüketilirse daha sağlıklı olur
Süt sanıldığı kadar sağlıklı değil onun yerine yumurta ve tahin pekmezi öneririm. Ihlamur öneririm. Yumurta yemeyen çocuklar için krep iyi bir alternatif oluyor. Çiğ kuruyemiş ve havuç salatalık dilimleri güzel oluyor
Ne var onun üstünde be pul biber döküldüğünü biliyorum da bu baharat ne?
Ceviz eziyorum ben bazen ceviz sanırım
Cevizle de deneyin yumurtanın üstünde mükemmel oluyor
Ne demekler 😄
Kahvaltıyı getiren ebeveynin zeki olması lazım...
Bir çocuğun gelişimi için en önemli şeyin ebeveynleri olduğunu düşünüyorum. Çocuğuyla yeteri kadar ilgilenmediği ve bilinçli olmadığı sürece o çocuk için işlerin çok zor olduğunu düşünüyorum kanks...
:))
Bal.. kaymak..
Ceviz..
Badem..
Fındık..
Fıstık ezmesi..
Yeşil elma..
Nutella..
Yeşillik..
Balık öneririm kırmızı et öneririm köy tavuğu öneririm brokoli öneririm kırmızı pancar nar bunlar öneririm
Yumurta süt de zararlı artık a haberde izledim çocuklarınıza yedirmeyin diyor 🙄
Tahin pekmez mutlaka tahın boy uzatır bı çok yararı vsr
peynir ve balı da sıkıştıralım şuralara bi yerlere :)
Peynir ve zeytin.
İçecek olarak taze sıkılmış meyve suyu.
Peynir, bal kaymak, domates, sakatlık, kuru kayısı, ceviz bunlar çok sağlıklı mutlaka yemeliler.
Bal, sebze (havuç, çilek ağırlıklı), ceviz ve fındık
Beyaz peynir domates salatalık marul
Akıtma yani krep
Fındık fıstık ezmesi doğal
bolca meyve sebze olabilir
Yeşillik zeytin
ceviz incir ton balığı
Kuru üzüm ve tahin pekmez süper olur.
Sebze, peynir, bal , kaymak
Sebze. Salatalık. Domates. Paprika. Zeytin.
Ceviz 😊
Yoğurt
Peynir
Krep
Peynir :d
yogurt
Tahin pekmez
bal ve ceviz
Peynir
Tahin ve pekmez
Peynir
En İyi Cevaplar