Ben yiğenime bakarken yumurta sarısını eziyorum peynir eziyorum zeytini eziyordum içini kabuğundan ayrılmış sonra tahin pekmez birer çay kaşığı rondodan geçirilmiş birazcık ceviz bunları yaptıktan sonra aptalin 7 tahıllı elmalı ya da 7 tahıllı kuş üzümlü maması var onu koyup su ekleyip veriyordum. Enerji tavan. ya da bebe büskivisiyle tadını güzelleştirebilirsiniz fakat bebek büskivisi önermem bebek için. Tahin pekmez de tadı güzelleştirir.
Allah bağışlasın. Meyve püresi yapabilirsin. Mevsim meyveleri muz hariç içine bir çay k. bal ile blenderden gecirip verebilirsin. Aman dikkat herseyi blenderden gecirme. O zaman çiğneme refleksi gelişmiyor ve sonuc olarak iştahsız hiçbirşeyi yemeyen bir çocuk olarak devam ediyolar. Brokoli patates mevsim sebzelerini haslayıp çorba seklinde az pütürlü yedirebilirsin
Anne sütü tadına yakın besinleri tercih et. Hazır mamalarla uğraşma. Yumurta peynir gibi besin değerleri bebe bisküvilerşnde var. Hafifte tatlı olunca yer onu.. onu süt ile püre kıvamına getirirsen yer ;)
Emebildigi kadar emsin.. hayatini etkileyecek!!! Hero baby nin ufak kavanozlarda meyva pureleri var.. hem besleyici hem sagliga faydali.. baharatdan ve ozellikle baldan uzak durun..
Hepsini geç yemeyince yemez hem bu sayılanların çoğu sabah yedirilmez yemiyosa zorlama mama ver zamanı gelince yiyecek nasılsa 9. ayda bu kadar ek gıda doğru değil anne sütü öncelik yetmiyorsa devam sütü içir
Merhaba yeni gelen annelee in tavsıyem olsun bebegınıze az, teretağda mısır unu kavurup suyunu ekleyıp lor peynır katıp yedirebılırsınız yanı kuymak yapcaksınız ya da 1yumurta sarısı 1yemek kasıgı tarhana bıraz tam bugday, unu ve peynırle tavada ya da tost makınesınde yaglı kagıtta pişirio yedirebılırsınız 😊
Kesinlikle lapa yapma , avakado , muz , yumurta sarisi bugday ruseymi ve tam bugday unuyla pankek yapabilirsin. Yogurtta kahvaltida iyi gider. Gunkurusu , kuru uzum vs. sevecektir.
Neden doktoruna sormuyorsun? Buradaki cevaplara güveniptemi bebegine yemek vereceksin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kahvalti icin bir kase icine sut, peynir, yumurta sarisi, pekmez ve ceviz ici bazen de sut yerine ihlamurla da yapabilirsin Bazi arkadaslarimiz yazmis ayni seyleri👍🏽bence bunu denemelisin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yarım yumurta sarısı, tuzsuz peynir, çekilmiş ceviz içi bir çay kaşığı, organik pekmez bir çay kaşığı, 120ml devam sütüyle karıştırıp dene bakalım.
En İyi Cevaplar