ayy ben de çok severiiimmm.. öğrenciliğimde bile almşlğım var zaman zaman :) sırf bisküvi olarak da severim sütlü de.. hatta nesquik vardı eskiden bayılırdım ona. ama ben de dikkat ediyorum şu ara. o yzden yemeyi düşünmyorum malesef..
@Blaank bir dönem kilo almak için gece yatmadan iki kase yerdim. Ayda dört kilo almıştım. Ama gün içinde de çok yiyordum. Kilo almak istiyorsanız kalori ihtiyacınıza göre yemeye çalışın.
anladım da sanırım bu genetikle alakalı 3-4 yıldır geceleri de olmak üzere yiyorum alamıyorum verdiğim bile oluyo hatta ama tavsiyeni değerlendiririm sağol :D
@Blaank güzel kardeşim spor yap cici bebe ye kilo alirsin metobolizman hızlı demekki senin benimde öyleydi kilo alamiyordum spora başladım bide sabahları cicibebe tüketmeye başladım.. ayda 5 kilo alıyordum önceki kilom 64 şimdiki kilom 85 boy 1.80 2 yıldır spor yapıyorum önceden cılız derlerdi şimdi ise terminator diyolar herşey senin elinde... Spor yap sağlıklı yaşa... Gerisi taktiri ilahi saten herkes ölcek gidicek sonuçta
En İyi Cevaplar