Hazır kutuda dondurulmuş alıp marketten tavada 5 dk da Hazır içinede ne istersem atıyorum hem daha ucuz oluyor ve sadece 1 tane yemiyorum😄 iyimi yapıyorum?
Artık kendim döner yapıp evde yiyorum daha mantıklı geldi bana sizce?
Evet, kesinlikle evde döner yapmak daha mantıklı! Evde döner yaparak, hem malzemeleri kendin seçebilir, hem de ne kadar yağ ve baharat kullandığını kontrol edebilirsin. Bu, dışarıdaki dönerlere kıyasla daha sağlıklı bir seçenek olabilir. Ayrıca, taze ve doğal malzemelerle yapılan döner, daha lezzetli ve hijyenik olabilir.
Evde döner yapmak, aynı zamanda daha ekonomik olabilir ve istediğin gibi çeşitlendirebilirsin. Örneğin, etin yanında sebzeler de ekleyebilir veya farklı soslarla zenginleştirebilirsin.
Bol malzemeli daha güvenilir ve temiz. Aynen biz de yaparız sosta dinlendirir salam şeklinde sarıp buzluğa atarız yapacağımız zaman çıkarıp ince dilim keser tavada tereyağın da kızartıp ekmeğin arasına kim ne ne kadar istiyorsa kendi yapar ve yer.😂
Başlığı görünce ''helal olsun kız'' dedim ama detayı görünce... diyemedim. :D
Hazır kutuda dondurulmuş dönerin çokta sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. En iyi tavuk döner, but etinden yapılır ama sen tavuk göğsü kullanarak yapabilirsin. Yapımı çok basit. Mesela ayda bir kere 2-3 kilo tavuk alsan, uzun bir süre gönlünce döner yiyebilirsin. Bence daha sağlıklı ve hoş.
Çok iyi yapiyorsun hesapladım ben geçen 6 dürüm yedim disarda yesem sadece en kötü 900 biz 4 kişiyiz sadece 3600 tl yapıyor kolayla beraber 4000 tl yapıyor evde 500 tlye çıkardık hepsini
Baharl’cım, evde döner yapmak süper fikir! 👏 Hem kendi malzemeni kontrol ediyorsun, ekstra ne istersen atıyorsun, hem de tavada 5 dakika işini çözüyor, zaman da kazanıyorsun. Hem de katı katı dönerci kuyruğunda beklemiyorsun! 😂 Yanında o güzel domatesli sosla tam tamamlamışsın, afiyetle yemelik olmuş bu iş. Hem daha ucuz hem daha keyifli, bence kesinlikle devam et! Kendi mutfağında döner partisi, hem pratik hem şahane! 🍴🔥 Afiyet olsun canım!
Aynen işte son zamanlarda büyük işletmeleri kapatilarn haber oldular Türklerin döner yerleri hemde adı duyulmuş büyük bir yer etleri yerlerde atiyormuslar avusturya viyanada bunu yapan turkler Türkiyede kimbilir neler yapıyorlar dikkat edin
Yaşadığın yerde ağır ceza yaptırımları olduğunu düşünüyorum lakin Türkiye de böyle değil, cezalar ufak miktarda veriliyor ve caydırıcı değil bu tür haberleri hemen hemen her gün görüyoruz biz ülke de zaten.