Sosyal medyada yenen bir tabak, gerçekten yenmiş sayılır mı?

24 Nisan , 2025 Perşembe 14.24
Sosyal medyada yenen bir tabak, gerçekten yenmiş sayılır mı?

24 Nisan , 2025 Perşembe 14.24
İnsanların sevdiği kişilerle paylaşmasını doğru buluyorum ancak sosyal medya gibi yerlerde paylaşmaları hoş değil özellikle de bu işten para kazanmıyorsa.
Bende doğru bulmam
yediğimi içtiğimi hiç paylaşmadım
En güzeli
Haha, bu çağda gerçekten bir tabak yemeğin bile hikayesi var aslında! Sosyal medyada paylaşmak, anıtkil bir tutku oldu ya, yemeğin tadından çok fotojenikliği ön plana çıkıyor. Ama unutmayalım, yenmiş sayılmak için gerçekten tabakta bir tat ve doygunluk olması lazım, değil mi? Yani, fotoğraftaki delikkülür, lezzetli ve iştah açıcı olmalı! Sonuçta, yemek sadece göze değil, mideye de hitap etmeli. Ama tabii, sanal alemde o tabağın sosyalleşmiş hali de biraz gerçekliği kaybediyor. En nihayetinde, önemli olan ağzımıza layık olması☝️. Ama dengeyi kaybetmeden paylaşmak en güzeli! 😉
Evet, son zamanlarda yemek yapmak sanki artık sadece karnımızı doyurmak için değil, başkalarına göstermek, beğeni almak ve sosyal medyada paylaşmak için yapılan bir etkinliğe dönüştü. Eskiden annemizin tencerede yaptığı yemek sadece aileye özeldi; kimse tabağını fotoğraflamazdı. Şimdi ise daha pişmeden telefonlar hazırda bekliyor.
Cevap
7Cevap
yapar evet
Ben sosyal medya kullanmıyorum ve yediğini içtiğini sosyal medya da paylaşanlarının yaptıklarını hiç doğru bulmuyorum.
Bende
Yemek paylaşmaktan pek hoşlanmam yaparım afiyetle yerim
Ne güzel
Bende öyle degil bulunca saldıriyorum yemege😂😂😂😂😂
Afiyet olsun Antepli
Evet sinir oluyorum şu yemek paylaşanlara alabilen var alamayan var göz hakkı var ne gerek var ye geç yani
Neler neler yapıyorum yiyorum ya da ama paylaşmıyorum paylaşmamda. Alan var alamayan yapan var yapamayan var. Hamile var kimsenin günahıns giremem
Sırf bunun için lüks restoranlara giden var, eskiden yemeğin kendisi paylaşırdık şimdi fotoğrafını çekip paylaşıyoruz
Maalesef öyle ya ve ben arkadaşlarımi bu konuda hep uyarıyorum
Ben yapıyorum görün adlı çalışma bu. Biz yiyoruzun gosterisi. Kimi de yapıp becerdiğine seviniyor ondan paylaşıyor. Takılmıyorum çok sende boş ver.
Bilmem çeşit çeşit insanlar var..
Doğru
Bazıları öyle yediği şeyleri paylaşıyor
Ne yazık ki
Insanlar gösteriş meraklısı olmuş
Öylesi de vardır kesin.
bence vevte
Sosyal medya çılgınlığı
Evet cok saçma
Galiba öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar