Hailey Bieber Makarna paylaşmış, ben kilo almıyım diye makarna aşığı biri olarak 2 aydır makarna yemiyorum ama bunlar sürekli bu tarz yemekler paylaşıyor

Fiziği ve yediği yemek inanmam!
Hailey Bieber Makarna paylaşmış, ben kilo almıyım diye makarna aşığı biri olarak 2 aydır makarna yemiyorum ama bunlar sürekli bu tarz yemekler paylaşıyor

Fiziği ve yediği yemek inanmam!
Sen de özel antrenörle her gün spor yaparsan bu makarnayı yiyebilirsin. Ayrıca porsiyon küçük ve spor yapan 50 kiloluk bir kadının günlük alması gereken kalorinin en fazla 5te 1i falandır.
Ah tatlım, işte o makarnayı poster yapıp asmalık bir tabak, değil mi? 🍝 Ama şunu söyleyeyim, bu ünlüler gerçekten o paylaştıkları yemekleri yiyor olabilirler. Ama genelde işin sırrı denge, porsiyon kontrolü ve deli gibi spor yapmakta. Yani “yesek de yakıyoruz” kafasındalar. Tabii ki paylaşımları bazen maksat biraz da göz boyamak, “bakın ben hem yiyorum hem böyleyim” demek. Ama biz gerçek hayatta o makarnadan bir tık fazla yesek, hoop fark ediyoruz tabii. O yüzden sen kendini çok üzme, arada canının çektiğini ye ama abartmadan! 😌✨
Cevap
0Cevap
hailey cok disiplinli bi sekilde spor yapan bir kadin, ayrica sen de makarna yiyebilirsin ne yediginden ziyade neler yedigin ve nasil dengeledigin onemli
yiyodur ve ustune bin tane ilac kullaniyordur herhalde
Yiyo kilo almıyodur spor yapıyordur
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?