Yeme & İçme İnsanlar arasında kilo satışı olsa çok güzel olmaz mıydı 😂? Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kilo alamayan ve veremeyen milyonlarca insan var.Veremeyenler alamayanlara kilo ile kilo satsa nasıl olurdu acaba ekonomi canlanmaz mıydı 😂 Siz ne yapardınız alır mıydınız satar mıydınız?😂 İnsanlar arasında kilo satışı olsa çok güzel olmaz mıydı 😂? Cevapla Satış Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bedavaya veririm gönüllüyüm 😂😂 0 13 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Yav düşürmeyin şu piyasayı arkadaş 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Yahu alıp kurtarsın beni, diyetisyen spor salonu daha pahalı o masraftan kurtulurum sus sen 😂😂😂 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Spor sağlıktır sağlık versen bile yap yinede nolmuş yani 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Keyfe yapmak başka açken yapmak başka dur karıştırma ortalığı alıcı varsa benden helalinden 10 kilo işler 😂😂 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl 20 30 da ben veririm 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Aynı insana verirsek o iflah olmaz benim alıcımdan uzak dur Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Çöpe de atabiliriz ya illa birine vermeye gerek yok 😂 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Ye ye ye sonra topla çöpe at ne kadar güzel olurdu ya 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Zahmetsiz gitsin de isterse köpeklere yem olabilir 😂😂 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Teknolojiyi geliştireceklerse böyle şeylere geliştirsinler 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Duyur sesimizi 😀 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl O kadar yaratıcı sorular soruyoruz site birini bilensüper soru seçmiyor daha kıytırık KS ye duyuramıyoruz dünyaya nasıl duyurucaz 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Öyle bir seçme olduğunu bile bilmiyorum ben 😂😂 Yorumla
Kelebek_kızz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet çok güzel olurdu ve ben kilo satın alanlardan olurdum. 0 3 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Aha bulduk müşteriyi 20 kilo sarıyım mı ablama 😂 Yorumla Kelebek_kızz 1 yıl 20 kilo çok fazla 5 kilo yeterli 😊 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Verelim ya yakarsın sen hemen 15 i nolacak 😂 Yorumla
Selinnnn_miii Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl "bana oradan bir kilo beyaz et az yanmış".))😂 0 1 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl 1 kilo ne ya şöyle bi 10 kilo verelim 😂 Yorumla
vanellopevon Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kilom iyi ya satmazdım 0 2 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Sana satalım o zaman ucuzdan veririm bak 😂 Yorumla vanellopevon 1 yıl Yok be 175 80 im Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Allahım soruya bak 🤣🤣🤣 0 5 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Noldu beğenemedin mi 🤨 Yorumla eskilerdentuba 1 yıl Ara sıra böyle şeyler sor paylaş aydınlat bizi ashshdhd Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Sadece cinsellikten ibaret değilim merak etme 😂 Yorumla eskilerdentuba 1 yıl Tabi ki ahshshshd harcanıyorsun burada KS seni genel müdür yapmalı 🤣 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Yapsında bu siteyi bi las vegasa çevireyim 😂 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Boy kampanyası da olabilir 0 3 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl 2.5 metre olmayan kimse boy vermek istemez bence 😂 Alaçatı_mavisi 1 yıl Ben veririm bi 10 cm minyon olurum miss Sormalarageldik 1 yıl Ver ben alayım o zaman baskete başlayım ondan sonra 😂
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yok aşkım benim kilom ideal 2 1 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Peki yavrum Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 547 cevap paylaştı. Çok para ederim ben diyorsun. 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ozaman dolandırıcılık daha da artırdı 0 4 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Nasıl artacak milletin kilosunu mu çalacaklar 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen uyurken keser keser bedava almaya kalkarlar🤣🤣 maalesef benim kiloda fazla olanlardan isteyene bedava bile verirdim mümkün olsa Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Dur olum piyasayı düşürme hemen manyak mısın 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelsinler bir 80 kilo ben verecem. 🤣🤣 ya da sen alıcı bul parası sana versinler Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Keşke 0 4 Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Sana kaç kilo lazım 😂 Yorumla Serein 1 yıl Benim vermem lazım sösdmd Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Tamam gelir şimdi müşteriler satarız 3 5 kilo 😂 Yorumla Serein 1 yıl Olurr Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. keskee 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bedavaya veririm gönüllüyüm 😂😂
Yav düşürmeyin şu piyasayı arkadaş 😂
Yahu alıp kurtarsın beni, diyetisyen spor salonu daha pahalı o masraftan kurtulurum sus sen 😂😂😂
Spor sağlıktır sağlık versen bile yap yinede nolmuş yani 😂
Keyfe yapmak başka açken yapmak başka dur karıştırma ortalığı alıcı varsa benden helalinden 10 kilo işler 😂😂
20 30 da ben veririm 😂
Aynı insana verirsek o iflah olmaz benim alıcımdan uzak dur
Çöpe de atabiliriz ya illa birine vermeye gerek yok 😂
Ye ye ye sonra topla çöpe at ne kadar güzel olurdu ya 😂
Zahmetsiz gitsin de isterse köpeklere yem olabilir 😂😂
Teknolojiyi geliştireceklerse böyle şeylere geliştirsinler 😂
Duyur sesimizi 😀
O kadar yaratıcı sorular soruyoruz site birini bilensüper soru seçmiyor daha kıytırık KS ye duyuramıyoruz dünyaya nasıl duyurucaz 😂
Öyle bir seçme olduğunu bile bilmiyorum ben 😂😂
Evet çok güzel olurdu ve ben kilo satın alanlardan olurdum.
Aha bulduk müşteriyi 20 kilo sarıyım mı ablama 😂
20 kilo çok fazla 5 kilo yeterli 😊
Verelim ya yakarsın sen hemen 15 i nolacak 😂
"bana oradan bir kilo beyaz et az yanmış".))😂
1 kilo ne ya şöyle bi 10 kilo verelim 😂
Kilom iyi ya satmazdım
Sana satalım o zaman ucuzdan veririm bak 😂
Yok be 175 80 im
Allahım soruya bak 🤣🤣🤣
Noldu beğenemedin mi 🤨
Ara sıra böyle şeyler sor paylaş aydınlat bizi ashshdhd
Sadece cinsellikten ibaret değilim merak etme 😂
Tabi ki ahshshshd harcanıyorsun burada KS seni genel müdür yapmalı 🤣
Yapsında bu siteyi bi las vegasa çevireyim 😂
Boy kampanyası da olabilir
2.5 metre olmayan kimse boy vermek istemez bence 😂
Ben veririm bi 10 cm minyon olurum miss
Ver ben alayım o zaman baskete başlayım ondan sonra 😂
Yok aşkım benim kilom ideal
Peki yavrum
Çok para ederim ben diyorsun. 😂
Ozaman dolandırıcılık daha da artırdı
Nasıl artacak milletin kilosunu mu çalacaklar 😂
Aynen uyurken keser keser bedava almaya kalkarlar🤣🤣 maalesef benim kiloda fazla olanlardan isteyene bedava bile verirdim mümkün olsa
Dur olum piyasayı düşürme hemen manyak mısın 😂
Gelsinler bir 80 kilo ben verecem. 🤣🤣 ya da sen alıcı bul parası sana versinler
Keşke
Sana kaç kilo lazım 😂
Benim vermem lazım sösdmd
Tamam gelir şimdi müşteriler satarız 3 5 kilo 😂
Olurr
keskee
İlginç ama güzel fikir