Influencerların sürekli önerdiği tarakların fiyatlarına bakıyordum ve min fiyatın 200 olduğunu görünce tansiyonum düştü. Saçı Tararken fön falan mı çekiyor bunlar?
400 TL verip bir tarak alır mıydınız?

Influencerların sürekli önerdiği tarakların fiyatlarına bakıyordum ve min fiyatın 200 olduğunu görünce tansiyonum düştü. Saçı Tararken fön falan mı çekiyor bunlar?
400 TL verip bir tarak alır mıydınız?

Basit bir tarağa da 400 TL veremem evde kullandığım tarak ile bu tarak arasında ne gibi bir farklı olabilir ki influencerlar kendileri alıp kullanabilir kullandıkları her ürünün sponsor ürün olduğunu düşünüyorum
Aynı senin gibi düşünürdüm ama baya fark var. Benim saçlarım kıvırcık ve uzun benim bir saç taramam abarmıyorum 1 saati geçerken bu tarakla kuru haliyle bile 5 dk sürüyor canını acıtmıyor ve saçlarını yolmuyor nimet nimet
Cevap
13Cevap
Bu ekonomide şaşırtmadı
400 de olmadı benimkiler henüz ben senelerdir tangle teezer curly kıvırcık saç için olan tarağını kullanıyorum zaten bunu
Kendileri alabiliyor diye herkes alabilir saniyorlar ben zengin olsam bile bir taraga bu kadar para vermem
Yeğenlerim az önce buna benzer bir taneyi ikiye ayırmışlardı🤣🤣🤣
Bi tuvalet fırçasının 2000 lira olduğunu gördüm buna şaşırmam
Zengin olsam alırdım tabi bir de normal taraktan işlevi farklıysa
Ben 120 liraya tırnak makası gördüm watsonstta tarak ne ki
Bu modeli bilmem ama tangle teezer harika bir tarak parasıba deyiyor. Ben ilk başta o kadar para mı verilir diyordum arkadaşımdan denememle sipariş vermem bir oldu
O insanların sponsorları var. Sen hiç kafana takma, ve influencerlere o kadar önem verme. Bu onların işi, ve insanları kandırarak deli para kazanıyorlar.
21 öro bişey normal yani tarak pahalı değil paran değersiz
Bunun diğer taraklardan farkı ne?
Akıl işi değil arkadaş.
Kendi kendine tarıyor demi
Rekor satış yapmıyorsa bir şey bilmiyorum
Aklımıza gelmeyen başımıza geliyor ne yapalım
Altın kaplama herhalde
Asla almam
Yok daha neler
Çüş diyorum
acaba kendi kendine mi tarıyor
Ama ne tarrak