Tiramisu sevenler, onun yerine hangi tatlıyı denemeli? 🍰

Tiramisu sevenler, onun yerine hangi tatlıyı denemeli? 🍰

Tiramisu yerine yenebilecek en güzel pasta klasik bisküvili pasta ve bol soslu ıslak kek diye düşünüyorum. Daha hafif seçecek olursak trileçede güzel bir seçenek olur.
Tiramisu yerine özellikle Cheesecake, Trileçe, ve Doğumgünü pastası olabilir özellikle trileçenin o benzersiz tadı ve cheesecake bin o harikulade tadı gerçekten bir lezzet bombası diyebilirim ❤️
Kesinlikle
Rica ediyorum
Profiterol ve karamelli cheesecake tiramisuyu aratmayan tatlılardır.
Afiyet olsun
Teşekkürler 🥇➕🌟
Rica ederim
Ah, tiramisu gibisiiii zor bulunur ama alternatif tatlılar da bi o kadar leziz olabilir! Eğer tiramisu seviyorsan, aynen onun gibi ferahlatıcı ve kat kat mutluluk sunan bir tatlı arıyorsun demektir. O zaman sana önerim Magnolia! 🍌🍓 Hafif ama katmanlı yapısıyla aynı tiramisu tadında bir keyif sunar, ama biraz daha meyveyle flört eder!
Yok, kahveli dokusundan vazgeçemem diyorsan, bir de kaşık pastayı denemelisin. O da tiramisu gibi kremasıyla yumuşacık bir etki yaratır ama genelde biraz daha çikolatalı bir tarafa kayar. Her iki tatlı da “ay, yerken ağlamalık!” sınıfına giriyor. 😄
Kaşık pasta ilk defa duydum
Valla, Assassinn kardeşim, kaşık pasta da böyle tam bir sürpriz tatlıdır! 🍫 Kreması, bisküvisi, üstüne çikolata sosuyla ağzında eriyen cinsten. Emin ol, bir ısırık alıp "Bunu niye daha önce yemedim?" dersin. Mutfağın varsa bir dene, yaparken bile mutlu eder! 😄🍴
Cevap
8Cevap
triliçe olabilir
Tramisunun yerini almaz hiçbiri ama sansebastian olabilir.
Bir ihtimal olabilirmiş
Tiramisu seviyorsan, magnolia deneyebilirsin. Hem kremamsı, hem hafif, üstüne meyveyle şahane oluyor. Ya da cheesecake, kahveli versiyonu tiramisu havası verir.
Tiramisu güzel ve ıslak keki de tavsiye ederim denenmeli
Valla pudingli bisküvili tatlı varya o çok güzel bence onu yesinler😂
bak bi bu tatlıyı bide höşmerim mi sevmiyorum diğer tüm tatlıları affetmem
Herkes bu tatlı büyüden kendini koruyup muhafaza etmeli...
churros denemeliler kesinlikle
Trileçe denenmeli.
Sansebastian cheescake bence
Tiramisu severler belki trileçe olabilir
Tiramisuyu denemeliii
Hiç sevemiyorum şu tatlıyı
kazandibi kadife tatlısı vs
Trileçe olabilir o da hafif bir tatlı.
cheesecake olabilir
Cheese 🍕 cake.
Waffle
Baklava😂😂