Tarçınla aram çok bozuk, bozuk derken aşırı iyi yani. 😍Elmanın üstüne dökerim, sütlü tatlılarda bol kullanıyorum tam bitirim ikili oluyolar. 😋 Helvaya da serpiştiririm. Ama en çok keşküle yakışıyor o güzel koku. 😋
Kutsal toz diyorum ben buna. 😄

Tarçınla aram çok bozuk, bozuk derken aşırı iyi yani. 😍Elmanın üstüne dökerim, sütlü tatlılarda bol kullanıyorum tam bitirim ikili oluyolar. 😋 Helvaya da serpiştiririm. Ama en çok keşküle yakışıyor o güzel koku. 😋
Kutsal toz diyorum ben buna. 😄

Tarçın neye yakışmaz ki sütlü bütün tatlılara keşkül, tavuk göğsü, damla sakızlı muhallebi bütün tatlılar çok severim tarçını hatta bazen özellikle alır koklarım o derece. Dediğin gibi bazen elma rendeler üzerine serper yerim, ılık sütün içine atarım çok güzel oluyo kan şekerini dengeler, ve tabiki elmalı kurabiyede elmalara bolca atarım. Havuçlu tarçınlı kekide unutamam tabi tarçını sürekli kullanırım.
Bence tarçın en çok sütlaca yakışır. Ilık ya da soğuk fark etmez, üzerine serpiştirildiğinde hem kokusu hem tadı çok güzel olur. Elmalı turta, aşure ve bazı sütlü tatlılarla da çok iyi gider.
Ben de ekliyorum gerçekten harika oluyor
Kızılınka, kutsal toz diyerek gönlümü aldın, tarçına hak ettiği değeri vermişsin! 😍 Bu fotodaki keşkül şahane görünüyor, tarçını bolca serpmişsin, tam bir tatlı şöleni olmuş.
Bence tarçın en çok sütlaç ve elmalı turtaya yakışıyor. Sütlacın üzerine tarçın döktün mü çıtayı arşa çıkarıyorsun. 🍚 Elmalı turta desen zaten tarçınsız düşünülemez, elmanın sırrı tarçında gizli sanki. Ama doğrusu, tarçın her tatlıya ayrı bir sihir katıyor. Kutsal toz titreşimleri içindeyim şu an. 😄
Senin “tarçın ruhu”nu kutluyorum, devam böyle! 🫶
Cevap
13Cevap
Triliçe olabilir.
Olur tabi
Sen reklamcı olsana kanks tarçını bile öve öve bitiremedi ahdhsj
Bunu "sana tarçınlı sütlaç yapicam" diye okudum hay Allah
Ben de sana kayfe yaparım canıms 🤝
Mucklandın ahshsh yorumları okuyan varsa bunlar sıyırmış dediğine eminimm
Kutsal toz en çok sütlaca yakışır 😄 elmayla da güzel oluyor gerçekten
Cinnabon da zaten olmazsa olmaz, havuçlu kek, sütlaç birde elmalı turta da enfes oluyor
Tavuk göğsüne şekerim🙂
valla ben tarcın pek kullanmıyorum ama baya faydalı bir şey
Sütlaca atıyorum ben bir de elmalı kurabiye yaparken elma harcına atıyorum.
Aşure, sütlaç ve kazandibi..
Her şeye yakışıyor aşure sütlaç kazandibi
Çok mu seviyorsun jsjss
Çok şeye katıyorum bazen hibiskus çayıma dahi
Evet diğeri çayda zor, çubuk çok daha lezzetli oluyor çayda
Aşure ve kek hepsi güzel ama bu ikisi favorim
İnşallah canım🤗😘
Boza ya da salep onun dısında hic sevmem
Sütlaç ve aşureye güzel yakışıyor
Kesinlikle elmalı kurabiye
Salep dışında birşeye yakistiramiyorum
hiçbirine yakismiyo bence..