Yeme & İçme 5 gü Tiramisu en sevdiğim tatlı olabilir, siz sever misiniz? Nesliççe Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Tiramisu en sevdiğim tatlı olabilir, siz sever misiniz? Cevap Yaz 38 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Eoéa_EoéaFenomen Takip Et Master Yaş: 20 5 gü Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Severimm, canım çekti. 😌 1 2 Yorumla Nesliççe 5 gü Gel yeriz hem de iki lafın belini kırarız fndn Yorumla Eoéa_Eoéa 5 gü Ay olurr jdıdj Yorumla
Yardımedin_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% 5 gü Senin yaptigin Tiramisu yenir Nesli <3 Ellerine saglik canim. 1 2 Yorumla Nesliççe 5 gü Ya canımsın ❤️ Teşekkür ederim. Yorumla Yardımedin_ 5 gü <3 :) Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 5 gü Yeme & İçme konusunda 14,7b cevap paylaştı. Bende severim bir de triliçe çok seviyorum. afiyet olsun :) 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 5 gü Yeme & İçme konusunda 552 cevap paylaştı. Orijinal tiramisu yerine yulaf tan yapılan tiramisuyu severim 😊 0 1 Yorumla Nesliççe 5 gü Bu tam orjinali değil Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 5 gü Yeme & İçme konusunda 537 cevap paylaştı. Hayır , kendisi hiç sevmediğim 3 sütlü tatlının arasında.. 🤦♀️😅 0 4 Yorumla Nesliççe 5 gü Diğer ikisi hangileri😂 trileçe de var mı aralarında Yorumla AgresifKızıl 5 gü Hahaha aynen var 😅 tiramisu trileçe ve Cheesecake 🤦♀️ Yorumla Nesliççe 5 gü Hahahaha anlıyorumm üçü de kardeş tatlılar Yorumla AgresifKızıl 5 gü Hiç bana hitap etmiyorlar 🤭 diğer sütlü tatlıların hepsi bebeğim 😻 size afiyet olsun. Elinize sağlık 🌸 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 5 gü Yeme & İçme konusunda 547 cevap paylaştı. Uzun zamandır yemiyorum yediğim zamanlarda pek sevmiyordum 0 0 Yorumla
Kokusucilek Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 5 gü Yeme & İçme konusunda 336 cevap paylaştı. Orijinal tiramisuyu severim 1 6 Yorumla Nesliççe 5 gü Bu orijinal değil ama seviyorum… Yorumla Kokusucilek 5 gü Tercih meselesi Yorumla Nesliççe 5 gü Siz kendiniz mi yapıyorsunuz bir yerde mi yiyorsunuz? İçinde çiğ yumurta sarısı olsn tariften bahsediyorsunuz dimi? Yorumla Kokusucilek 5 gü Ben kendim yapıyorum mascarpone ve espresso kullanarak hazırlıyorum. Tercihe bağlı kahve likörü ya da rom da konulabilir ek olarak Yorumla Nesliççe 5 gü Mascarpone ve espressoyu ben de kullanıyorum zaten Yorumla Kokusucilek 5 gü Orijinal değil dediniz ama Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 40 4 gü Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. tatlı olsun da...ama hamur tatlıları daha güzel. 0 2 Yorumla Nesliççe 4 gü Mesela Yorumla dreamliner61 4 gü işte çok güzel un kurabiyesi ya da elmalı turta yapan bir kadına direkt evlenme teklif edebilirim :) Yorumla
aysemffmfmmc Takip Et Xper 4 Yaş: 20 5 gü Bana tatlı olsun da ne olursa olsun diyorum benn☺️☺️ 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 32 , eic 85% 4 gü Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Severim; ama trileçe favorim. 1 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 5 gü Yerim ama enim değil 1 3 Yorumla Nesliççe 5 gü Enin nedir Yorumla laylaylomgalibaa 5 gü Sütlaç 🤗 Yorumla Nesliççe 5 gü Tatlıların sultanı o Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 122 , eic 99% 5 gü Yeme & İçme konusunda 815 cevap paylaştı. hafif oluyor severm 1 1 Yorumla Nesliççe 5 gü Evet katılıyorum Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% 5 gü Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. kahve içerdiği için tüketemem 0 3 Yorumla Nesliççe 5 gü Dokunuyor mu merakettimmişte 5 gü içim almıyor diyelim Nesliççe 5 gü Kakaolusu da yapılabilir
iamelody Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% 5 gü Üzerindeki kahvenin tadını hiç sevemedim. 0 1 Yorumla Nesliççe 5 gü Üzerindeki kakao Yorumla
matador3444 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 5 gü Tatli ile pek aram yok be dostum 0 2 Yorumla Nesliççe 5 gü Tatlı sevmeyen dostum olamaz😂😂 Yorumla matador3444 5 gü Ahhaha 🤣😄Bana acı de ciğerimi ye 😄🤣 Yorumla
Mendevil Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% 5 gü Sevilmez mi 😋 0 2 Yorumla Nesliççe 5 gü Sevilmelii Yorumla Mendevil 5 gü Bencede sevilmeli hatta yemeli yedirmeli Yorumla
Spadess Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 82% 5 gü Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Çok severimm 2 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 35 5 gü Yeme & İçme konusunda 967 cevap paylaştı. En sevdiğim tatlıdır.. 0 3 Yorumla Nesliççe 5 gü Tebrik ediyorum ağzınızın tadını bilen birisiniz Yorumla İdentityKa 5 gü Mersi, size afiyet olsun.. Yorumla Nesliççe 5 gü Mersi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Severimm, canım çekti. 😌
Gel yeriz hem de iki lafın belini kırarız fndn
Ay olurr jdıdj
Senin yaptigin Tiramisu yenir Nesli <3 Ellerine saglik canim.
Ya canımsın ❤️ Teşekkür ederim.
<3 :)
Bende severim bir de triliçe çok seviyorum. afiyet olsun :)
Orijinal tiramisu yerine yulaf tan yapılan tiramisuyu severim 😊
Bu tam orjinali değil
Hayır , kendisi hiç sevmediğim 3 sütlü tatlının arasında.. 🤦♀️😅
Diğer ikisi hangileri😂 trileçe de var mı aralarında
Hahaha aynen var 😅 tiramisu trileçe ve Cheesecake 🤦♀️
Hahahaha anlıyorumm üçü de kardeş tatlılar
Hiç bana hitap etmiyorlar 🤭 diğer sütlü tatlıların hepsi bebeğim 😻 size afiyet olsun. Elinize sağlık 🌸
Uzun zamandır yemiyorum yediğim zamanlarda pek sevmiyordum
Orijinal tiramisuyu severim
Bu orijinal değil ama seviyorum…
Tercih meselesi
Siz kendiniz mi yapıyorsunuz bir yerde mi yiyorsunuz? İçinde çiğ yumurta sarısı olsn tariften bahsediyorsunuz dimi?
Ben kendim yapıyorum mascarpone ve espresso kullanarak hazırlıyorum. Tercihe bağlı kahve likörü ya da rom da konulabilir ek olarak
Mascarpone ve espressoyu ben de kullanıyorum zaten
Orijinal değil dediniz ama
tatlı olsun da...
ama hamur tatlıları daha güzel.
Mesela
işte çok güzel un kurabiyesi ya da elmalı turta yapan bir kadına direkt evlenme teklif edebilirim :)
Bana tatlı olsun da ne olursa olsun diyorum benn☺️☺️
Severim; ama trileçe favorim.
benim de en sevdiğim tatlı olabilir
Yerim ama enim değil
Enin nedir
Sütlaç 🤗
Tatlıların sultanı o
hafif oluyor severm
Evet katılıyorum
kahve içerdiği için tüketemem
Dokunuyor mu
içim almıyor diyelim
Kakaolusu da yapılabilir
Üzerindeki kahvenin tadını hiç sevemedim.
Üzerindeki kakao
Tatli ile pek aram yok be dostum
Tatlı sevmeyen dostum olamaz😂😂
Ahhaha 🤣😄
Bana acı de ciğerimi ye 😄🤣
Sevilmez mi 😋
Sevilmelii
Bencede sevilmeli hatta yemeli yedirmeli
Çok severimm
Evet tremisu, san sabastian bu ikisi favorim.
En sevdiğim tatlıdır..
Tebrik ediyorum ağzınızın tadını bilen birisiniz
Mersi, size afiyet olsun..
Mersi