Güncellemeler
1 yıl
Merak edenler için tamamen yüzde yüz gerçek ve hiç oynanmamış fotoğraf bu sorumdaki başında olan fotoğraf
Kim demiş bir kadının birden fazla kocası olamaz diye? öyleyse sizi kocalarımla tanıştırayım? ↗
Kim demiş bir kadının birden fazla kocası olamaz diye? öyleyse sizi kocalarımla tanıştırayım? ↗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunu da duydum ya başka neler duyacak bu kulaklar?
Kuzum buna poliandri yani çok kocalılık denir hani nasıl bir erkek 4 karı alıyorya bizdede bir kadın 4 bazen 6 kadar koca alabiliyor ama şartlar uygun olması gerekir eğer huzursuzluk çıkacaksa hiç yanaşılmaz biz 15 seneye yakın evliyiz ve daha 1 gün bile birbirimize girmedik evet ufak tefek tartışmalar iluyor sonra hemen arayı buluyoruz
Anladım.
Hayırlı olsun..
Sağol kuzum bide bu sorumuda cevaplardan sevinium üsteki foto hiç oynanmamış tam gerçk Kim demiş bir kadının birden fazla kocası olamaz diye? öyleyse sizi kocalarımla tanıştırayım? ↗
Nefen gizli üye olarak paylaşıyorsun alacağı ne tepkilerden korktuğun için mi?
Tepkilerden zerre korkum yok ve gizli üye olarak daha rahatım öbür türlü mesajlar çok deluyir ve sana yasa başkasına hesap verecek değilim
Rahatlık dediğin bana veya bi başkasına ukalalık yapmak mı?
Gayet rahatım oldumu sen beni gercek hayaji tanısan yine böyleyim iyi olduğum zaman pamuk olur ısıtırım kötü olduğum zaman kaya olur ezerim serylt kadın olmak daha iyi öbür türlü hep kafama kakar herkes bunu gurdük
Senin iyi niyetini kafana kakanlar denk gelmiş sana işte bu çok yanlış bi düşünce kurunun yanında yaşıda yakıyorsun haberin yok
Gerçek hayatta o kadar sert değilim burada olabildiği kadar set olurum burde kime iyi niyet göstersem kafama kakıldı 40 yaşıma geldim daha böyle sapıklik böyle hakaret işitmedim umrumdamı zinhar değil eskiden gizli üye olmadan soru sorardım hatta herbiri yüzden asağı yorum almazdı bazen ikiyuz geçerdi sırd sal8kların yorumlarını görmemek için artık gizli üye olarak soraram herkesin bildiği biriyim aslında ve gerçekten çok kocalı bir kadınım
Çift rakamlar uğursuz, derhal koca sayısını 5 e çıkar.
Kuzum benim yasım bayağı oldu birde alıştım 4 kocam olmasına birtane daha olsa sanırım yabancı gelir alışamam birde çift rakam daha uğurlu benim için
manyaksın sen ya da istekli
Şöyle düşünün erkekler 10 tane eş alıyor bir şey denmiyor neden biz kadınlar çok eşli olmayalım sevmiyor olabilirsiniz ama saygı duymanız gerekir
saygı duyuyorum ama umarım karım senin kafada değildir maden cesursun gizli yazmasaydın
Poliandri olmak aldatma anlamına gelmez bunun için koca adaylarının hepsinin rızasını olmalı ister 2 ister 5 yeterki anlaşmazlık olmasın almdatma ayrı bişey eğer ikinci koca için senin rızan yoksa aldatmış olur daha önce gizli yazamazdım mesaj kutum aşırı doluyor onun için gizli yazıyorum artık hatta iki sene önce yine böyle bir soru sormuştum gizli olmadan rahat 100 yorum yağdı sonra aşırı sapık yorumlar mesajlar geldi en son soruyu sildim aslında tanınan biriyim burada
Gelene gidene verdim diyorsun
Kocalarının seni tost ta yapiyordur
Bu seni alakadar etmez hadi işine hadi ayrıca sanıldığı gibi değil
Sayılmadığı nasılsa artık bana ne veren ragzi alan ragzi
Hadi bas git işine seni ya da başkasını alakadar etmez
Bende onu dedim zaten
Kaşar larin kilosuna yine zam gelmiş karsta ne kadar acaba
Millet biri bulamiyo bu koleksiyon yapmis ;))
Kuzum bizde bu çok eski bir gelenek bu yüzden normal
O hangi gelenekmiş ya :)))
allah akıl fikir versin
Beşinci kocan geldi
Hadi ordan kim demiş 🤣
Ben dedim başka kim dilek hesabım kapatıldı yeniden geldim
@Kral_Kaybedersek haha acaba neden 🤭
O 4 kocan yok mu beni şikayet etti 😂
Eğer gizli olarak sorduğum o sorulardan birinde bana küfür ettiysen olacağı bu 🤭🤭🤭🤭🤭
Ben hiç küfür eder miyim bende öyle bir potansiyel mi gördün aşk olsun
Onların burada takılacak zamanları yok ki 🤣
Nasıl yok ne yapıyorlar (bana özelden bir yazabilir misin rica etsem )
Bak sen hadi ifşa edersen
Söz veriyorum ifşalık bir durum olmayacak sadece seni anlamak ve konuşmak istiyorum
afiyet olsun
Diyecek bir şey bulamadım