Kim demiş bir kadının birden fazla kocası olamaz diye? öyleyse sizi kocalarımla tanıştırayım?

Evet şaka ya da trol olduğunu düşüneceksiniz ancak hayatın ta kendisi 5 seneden fazla süredir hep birlikte huzur içinde yaşıyoruz ve tüm ön yargıları kırdığımızı düşünüyorum bir çok erkek 3 4 hatta belkide 10 tane kadın alıyor bu normal karşılanıyor öyleyse neden bir kadının birden fazla kocası oldumu linç yiyor hayat kadını muamelesi görüyor istediğiniz kadar laf atın benim hayatım bu şekilde ve hepimiz birbirimize sımsıkı bağlıyız gördüğünüz gibi inadınıza fotoğraflı şekilde soru sordum Severmisiniz bilmemnemi yaparsınız benim umrumda bile değil bir zahmet insanların hayatına karışmayın ve saygı duyun

10 3 2025
10 3 2025
30 7 2022
30 7 2022
22 4 2020
22 4 2020
Güncellemeler
1 yıl
Hakaret edenler siz önce kendinize bakın kendinize sizdaha tek başınıza 1 kadına sahip çıkamıyorsunuz en azından bana 4 erkek sahip çıktı yapay zeka diyenlere cevabım net hayatın gerçeği madem yapay zeka olduğunu düşünüyorsanız öyleyse kanıtlayında görelim bir çok erkek belki 10 karı alıyor bir şey olmuyor normal karşılanıyor bir kadın birden fazla koca aldımı kıyametler kopuyor öyle mi yok öyle bir dünya bu arada beklediğimden daha iyi yorumlar geldi teşekkürler en azından daha insanca bu ortam
Kim demiş bir kadının birden fazla kocası olamaz diye? öyleyse sizi kocalarımla tanıştırayım?