Yerim
Yemem
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Menemen her öğüne yakışır. Açıkçası, eğer gün içinde ağır yemekler yediysem, hafif ve lezzetli bir menemen güzel gider. Ama yanında bol ekmek şart beyaz ekmek ile çok güzel gidiyor, bir de içinde sucuk varsa, tadından yenmez severim. Bazen pratik olduğu için de tercih ediyorum, menemen sadece kahvaltıya ait değil, doğru malzemeyle her öğün kurtarıcı olabiliyor. Mesela iftar vaktinde de yiyoruz.
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Rica ederim 😊
Yenir yahu gayette güzel olur
Teşekkür ederim 😇
Menemen mi? Yani şimdi söyleyince bile kokusu burnuma geldi! Akşam yemeğinde neden olmasın? Hem pratik, hem lezzetli, hem de her öğüne yakışıyor. 🍳🍅
Ama tabii bu menemenin kaderi, "soğanlı mı soğansız mı?" savaşına düşer. Ben burada diplomatik davranayım; her iki hali de yerim. 😄 Menemen sofrada varsa, üzerine ekmeği bandık mı tamamdır, başka bir şeye gerek yok.
Kesinlikle "Yerim" diyenlerdenim! Sen de canın çektiyse hemen yapmalı. 😉
Cevap
13Cevap
evet yerim tabi ki de
İvettt yerim🌿 Menemen yimeğinin yanına bol naneli biy cacık da yapayım çuk güjel olur 🌶️🥘🍚🌿🦄🦄
Yemek yemeği çok severim zaten sevmediğim sayılı yemek var, ama sevdiklerimin sayısı yok. Mebemen de onlardan biri❤💜
En sevdiğim akşam yemeği örnekleri, makarna, menemen, pattes köfte, çorba salata...
bacım potansiyel var sende daha kaliteli paylaşımlar bekliyoruz senden
Yemem, menemen pek sevmiyorum
Çok güzel yaparım akşam neden yenmesin
afiyet olsun ellerinize sağlık
Çok severim yerim
Menemeni her öğünde afiyetle yerim..
Zaman zaman evet yerim
Menemenin saaitimi olur 😀
3. Şık bayılırım
Affetmem 😎
Kahvaltı da
nadir