Yeme & İçme Tatlının şerbetini şimdi mi dökmek lazım? qülkokusu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Yoksa biraz daha pismeli mi 😄😄😝 Güncellemeler1 yıl Süper soru 😄 Tatlının şerbetini şimdi mi dökmek lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Acele etme , biraz daha pişmeli 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Biraz daha kararması lazım gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. evet şerbet dökülmesi gerekiyor tabi ki de 0 0 Yorumla
Assassinn Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Buna pek dökülecek şerbet olmaz bildiğin çikolatalı soğuk baklava olmuş kapkara 😃 0 0 Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Daha kızarmamış bu azıcık daha pişirmek lazım ayrıca şerbet öyle dökülmez üstüne cos diye yanında servis edeceksin misafir bandırıp bandırıp yicek 0 2 Yorumla qülkokusu 1 yıl 😄😄😄 bnde böyle düşünmüştüm Yorumla Mustres 1 yıl Ellerine sağlık dicem de 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Biraz daha pişir kül olsun şerbeti dökünce puff etsin külleri havada yakalayıp yemeye çalış, böylelikle hem kalori yakar hem kalori alırsın. nsjdjdj 0 1 Yorumla qülkokusu 1 yıl 😄😄😄
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 457 cevap paylaştı. Eneeww yanmış ya kız o yanık yanık yedirip bayramda milletimi zehirlicen😅😅😅 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 436 cevap paylaştı. Köşeler tam pişmemiş sanki. Oralarda kömürleşince dök 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 614 cevap paylaştı. Ne tatlısı bu acaba. Kakaolu mu çok mu pişmiş 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tam zamanı evet sıcak baklavaya sıcak şerbett 0 0 Yorumla
VampirrBeyy Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl Aynı soruyu zamanında sormuştum cevap veren olmamıştı 😂 sen şimdi dök 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. kız yanmış bu tatlı 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bunu görünce Antepi hatırlayacağım artık:) 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. hafif bi kızarmış üstü sanki 0 0 Yorumla
Aybükeee21 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 92% 1 yıl Biraz daha pişsin ya çok çiğ güzel olmuyor 😄 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Biraz daha pişir rengi değişsn🙂 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Bekle daha altıda bu kıvama gelmeli😀😀😀😀 0 0 Yorumla
Atsız51 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 92% 1 yıl Çiğ kalmış bence biraz daha daha pişmeli🤓 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 366 cevap paylaştı. Baklava gitmiş kaldırım taşı gelmiş 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mangala kömür mü aldın 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yeneceği zaman dökülmesi daha iyi 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ne desem bilemedim 😄😄 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Az daha vakti var sanki 🤣 0 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Yeme & İçme konusunda 384 cevap paylaştı. kömür tatlısı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Acele etme , biraz daha pişmeli
Biraz daha kararması lazım gadası
evet şerbet dökülmesi gerekiyor tabi ki de
Buna pek dökülecek şerbet olmaz bildiğin çikolatalı soğuk baklava olmuş kapkara 😃
Daha kızarmamış bu azıcık daha pişirmek lazım ayrıca şerbet öyle dökülmez üstüne cos diye yanında servis edeceksin misafir bandırıp bandırıp yicek
😄😄😄 bnde böyle düşünmüştüm
Ellerine sağlık dicem de 😂
Biraz daha pişir kül olsun şerbeti dökünce puff etsin külleri havada yakalayıp yemeye çalış, böylelikle hem kalori yakar hem kalori alırsın. nsjdjdj
😄😄😄
Eneeww yanmış ya kız o yanık yanık yedirip bayramda milletimi zehirlicen😅😅😅
Köşeler tam pişmemiş sanki. Oralarda kömürleşince dök
Ne tatlısı bu acaba. Kakaolu mu çok mu pişmiş
Tam zamanı evet sıcak baklavaya sıcak şerbett
Aynı soruyu zamanında sormuştum cevap veren olmamıştı 😂 sen şimdi dök
😀 biraz daha dursun odun olarak atarsın sobaya
Sonra niye evde kaldım diye sorarlar
kız yanmış bu tatlı
Bunu görünce Antepi hatırlayacağım artık:)
hafif bi kızarmış üstü sanki
Yok biraz daha pişmesi lazım🤣
Bence biraz daha pişmeli..
Biraz daha pişsin ya çok çiğ güzel olmuyor 😄
Biraz daha pişir rengi değişsn🙂
Bekle daha altıda bu kıvama gelmeli😀😀😀😀
Çiğ kalmış bence biraz daha daha pişmeli🤓
Baklava gitmiş kaldırım taşı gelmiş
Mangala kömür mü aldın
Tam ayarında olmuş 🤣
Yeneceği zaman dökülmesi daha iyi
Ne desem bilemedim 😄😄
Kara elmas tatlısı
Az daha vakti var sanki 🤣
Az daha kömürleşsin pişmeyen yerleri kalmış :)
Pismemis yerler var sanki
kömür tatlısı