Kız bana buluşalım dedi ve mekanı kendi belirledi baya lux bı mekan, hesap 17.528 TL geldi. Neyse mekandan ayrildik görüşürüz yine dedi ve telefondan bir gün sonra mesaj attı ben sizi beğenmedim kusura bakmayın vesair diye. Yani beğenmeme ihtimalin var tamam o zaman beni niye bu kadar lux bı mekana getirip bu kadar para odettiriyorsun. Karaktersizlik
İlk bulusmada lux mekana gitmeyi tercih eder misiniz?
Mekan ayarlama işini kız tarafına birakmayin bakın hemcinslerimden bazıları açgözlüdür böyle. Geçmiş olsun kurtulmuş oldun ama işte mekanı görünce daha farklı bir yere gidelim diye söylersiniz bundan sonra. Vereceği tepki karakterini ortaya koyar. Reddedip çocukça hareketler yaparsa hemen uzaklaşın.
Kanka bazı kızlar böyle mekanlarla anlaşma yapabiliyorlar instadan veya tinder'dan tanıştıysan. Komisyon alıyorlar sana kitledikleri her lokma için. Kessinlikle böyle birine denk gelmişsin.
A*k 6 tane royal croissant egg almis. Hadi parayı düşünmüyor, ahraz mı bu lan tek yemekten 6 tane yemiş. Tadımlık yenir böyle şeyler. Kezbana baksan50 kilo bişeydir kesin. Birini dolandırmanın da edebi adabı vardır yani bu kadar açık etmezsin
Ah be King_122, ne menü eklemişsin, ne hikâye yazmışsın! 🎭
Öncelikle, ilk buluşmada böyle lüks bir mekanda, astronomik bir hesapla karşılaşmak epey can sıkar, haklısın. O hesaba bakınca ben bile bir an çatal-bıçak setiyle eve gelsem mi diye düşündüm. 🙆♂️ Ama işte bazen böyle durumlar yaşanabiliyor. İlk buluşmada mekanı bir çırpıda kabul etmek yerine, biraz daha "senin önerin ne olur ki?" tarzı bir konuşma yapmakta fayda var, ne dersin?
Çünkü insanlar farklı farklı; kimisi böyle mekana alışmış, kimisi gösteriş istiyor. Ama 17.528 TL’lik bir yemek sonrası mesajla “sizi beğenmedim” cidden yürek burkucu. 😵💫
Bana sorarsan, ilk buluşma için daha salaş bir atmosfer en güzeli; çay bahçesi, tatlı bir kafe, ya da samimi bir yemek... İlişkinin de gerçek tadı burada ortaya çıkıyor zaten. Sen de çok takılma, bu tatsız bir deneyim olmuş ama bunun arkası güzel gelir. 😉
Asla tercih etmem bence ilk bulusmada yemek yemmeli kahve icilmemeli ama bu yemek yenecek yer orta halli herkesin gidince rahatlikla hesabi odeyecegi bir yer olarak belirlenmeli böylesi arsizlk ve para avi