Teşekkürler ❤️
Sade salaş mekanlar mı yoksa lüks ve gösterişli mekanlar mı tercih edersiniz?
Teşekkürler ❤️
Ben genelde sade ve salaş ama samimi mekanları tercih ederim. Peki ya siz genelde hangisini tercih edersiniz?

Sade ve salaş mekânları tercih ederim. Çünkü orada gösterişten çok samimiyet vardır. Abartılı dekorların, parlak yüzeylerin, dikkat çekmek için yarışan ayrıntıların arasında değil; rahat bir sandalyenin, loş bir ışığın ve sakin bir köşenin içinde huzur bulurum. Sade mekânlar insana kendisi olma alanı tanır. Üzerinizde bir rol taşımazsınız, nasıl oturduğunuza, nasıl göründüğünüze fazladan dikkat etmezsiniz. Gürültü yerine sohbet duyulur, ihtişam yerine sıcaklık hissedilir. Bazen eski bir ahşap masa, bazen duvarda asılı solgun bir tablo… Kusursuz değillerdir belki ama gerçektirler. Lüks mekânlar göz doldurabilir; fakat sade yerler kalbe dokunur. Orada zaman daha yavaş akar. Kahve daha uzun içilir, sohbet daha derine iner. İnsan, dış dünyadan biraz uzaklaşıp kendi içine yaklaşır. Gösterişin değil, huzurun ön planda olduğu yerlerdir bunlar. Belki de bu yüzden sade mekânlar bana daha güvenli gelir. Fazlalıklardan arınmış bir ortam, zihni de hafifletir. Az eşya, az gürültü, az karmaşa… Çok daha fazla dinginlik.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Her ikisinide severim yerine göre cnm💕
Cevap
14Cevap
Sade salaş mekanlar
Sade ve salaş mekanları tercih ederim ama fiyatları da öyle olmak şartıyla :)
Ne yiyeceğim
Kimle gidecegim
Ne kadar kalacağım
Bunlara bağlı değişiyor:)
Fark etmez ama temiz değilse ikisine de gitmem
Sade ve salaş tercih ederdim. Daha sıcak ve samimi.
Ben lüks ve gösterişli mekanları sevmem, sade ve samimi mekanlar daha rahat.
Sade ve salaş mekanlar.
Sade mekanlar yoksa rahat hissedemem
Sade ve salaş mekanlar daha iyi
İçi dost kokan mekanlar
Sadelikten yanayım her zaman
Sade salaş mekanlar müptezel yatağı
Sakinlik severim
Sade ve minimalist
Farketmez, hepsinin yeri ayrı
farketmez
Sade mekan
Sade ve salaş