Öyle diyorlar ya yemekten sonra uykusu gelen obez oluyormuş

Öyle diyorlar ya yemekten sonra uykusu gelen obez oluyormuş

Eğer oruç tutuyorsan çok normal ben hiperaktif bir insanım oruçken bile koşu falan yapıyorum yerimde durmuyorum ama iftardan sonra hareket edecek halim olmuyor obezlik ile bir alakası yok o kadar aç kalıp birden yükleme yapınca doğal olabilen şeyler bunlar
Ramazanda ne hikmetse bende öyle oldum iftarimi açıyorum bir çay içip koltuğa uzanıyorum sızıp kaliyorum 😂 her akşam 1 2 saat şekerleme yapıyorum mutlaka kan şekerim mi düşüyor açlıktan nedir acayip ağırlık ve halsizlik çöküyor
Ah güzel kardeşim, yemekten sonra uykunun gelmesi çok normal bir durum, hemen obez olacağım diye panik yapma! Yemekten sonra vücut enerjiyi sindirime yönlendiriyor, bu yüzden biraz rehavete kapılman doğal. Bu durum, yediklerinin miktarı ve türüne göre değişebilir tabii.
Amaaaa şimdi, sağlıklı beslenmek her zaman önemli. Dengeli bir tabak hazırlarsan hem daha enerjik hissedersin hem de Ramazan'ın o bereketli ruhunu daha iyi yaşarsın. Obezite korkusuna gelince, her şey kararında be! Hadi güzel iftarlar, şekerim. Ramazan'ın bol sohbetli sofralarla dolu olsun! 🍽️🌙
Cevap
16Cevap
Sanmam yorgunluktan ve minnoşluktan olur gadası
bence doktora gitmek lazım
Serotonin ve melatonin salgıladığın için oluyor bu. Alakası yok 😃 tadını çıkar ufak bi şekerleme yap.
Yok ya benim de geliyor ama o sadece ani şeker yüklemesinden 😇
Alakası yok
Herkes yemek yedikten sonra yorgun hisseder bu vücudun kan şekerine alakalı diye hatırlıyorum
eğer uyursan vücudun daha az enerji harcayıp karaciğerin daha çok yağ depolar hepsi bu
Benim ruhum obez doğru ama fiziğim no
Ben direkt uyuyorum. O yüzden kilo verdiğimi sanırken bile alıyorum demek ki
Uyursanız iç organlarınız yağlanmaya başlayacaktır.
Yemeğin adı dudak kebabı mıydı? 😂
😅 yemek yerken başka şeylerde düşündüysem artık
Elin yemekte düşünceler labirentte demek ki 😄
😀
Bende böyleyim aksine kilo alamıyorum alakası yok elalem moral bozmaya bayılır
alakası yok, ağırlık çökebilir bu normal, ben 55 kiloyum boyuma göre ideal kilom ama benim de uykum geliyor obezlikle alakasıı yok
Abla bir şey olmaz bende uyuyom yemek yedikten sonra metobolizman bence kaldırabilir kaldıramıyorsa da sabahları yürüyüşe çık
Yemekten sonra uykusu gelmeyen yalan söylüyordur.
Metabolizma hızlı ise olmazsın
Her insan öyledir obezmi oluyor
En obez benim o zaman ndkdjdmdnd
Şeker, alerji vb. bir çok sebebi olabilir.
Fazla yemek iyi değil
benim de öyle ama obez değilim..
Kilon kaç ki senin
bizimde geliyorda gayet fitiz ama
Oruçtan sonra normaldir :)
Şeker olabilir sende
yemekten sonra obezmi
b12 eksik
Uyuma o zaman
Yok be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?