Yeme & İçme Kiminle sahur yapmalısın söyleyim mi? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Aşklı sahur hemde🤭💫 Güncellemeler1 yıl Hahaha 🙂 Güncellemeler1 yıl Herkesi eşledim galiba🙂 Kiminle sahur yapmalısın söyleyim mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dur sen zahmet etme ben seçeyim @inciitanesiii 1 1 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl 😂olur Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. söyle gelsin evet 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. seninle yaparım hiç uğraşma bunlar varsa tabi 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @sessizlerinsesi Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 412 cevap paylaştı. Cidden böyle sahur hazirlayana va r mi acaba ben hergun kuru ekmek kemiriyorum 1 3 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @ProFgihter Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @ProFighter Yorumla Dogan_1905 1 yıl Kıyamam sana Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Haddiii enerjimi sömürmeyecek biri olsun sahurda bile enerjisi güzel birini isterim🥳 1 4 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl En gereksizini bulmuşsun yok ettim sen eşleme vazgeçtim ahajahsjsjddjjdkfk Yorumla Acid_Qeenn 1 yıl Gel beraber yapak aşko.😀 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Ne verim ablama zz😃 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl @Acid_Qeenn işte bu bi kabartlama yapsan da yesek aşko ajajsjdjdkffkfkfkfkkf Yorumla
Assassinn Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @HAYYALESSELAH Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kendimle kimle olacak, biz yalnızlık üzre olmaya gelmişiz bu dünyaya. Kim naapsın allasen. 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @dd3434dd Yorumla
fundaaksoy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Heycandan yiyemem gerek yok aşklı sahura 🫠 2 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Boavistaa Yorumla Boavistaa 1 yıl Sahur yapacağız aşkı boş ver Yorumla
Sosyopat_Birisi Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Söyleyebilirsinn sorun çok güzel bu arada 1 4 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Bihteeerr Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl Sağolll ama ben kızım 😕 skdskjdskjskjsd Yorumla Sosyopat_Birisi 1 yıl Aşk dolu olmasın ama dedikodu dolu olabilir dskdskdskdskd Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Davut90 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 94% 1 yıl Var bir hayalimiz 🤭😂 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Cizgifilmzamanı Yorumla Davut90 1 yıl Anlamadım Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. Sahur güme gitmesim sonra 😂 1 0 Yorumla
payiz_demsall1373 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kiminle kiminle 2 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @ladycurio Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 melek gönderdin bana 🌹 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Söyle 2 16 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Mustres Yorumla Mustres 1 yıl Bu abla beni döver... Yorumla 1234567yemezler 1 yıl Çok ayıppp sjgdkdf @Mustres Yorumla Mustres 1 yıl Kusura bakma ama sen yemek beğenmezsin bence sonra dayak yemek istemiyorum 😂 @1234567yemezler Yorumla 1234567yemezler 1 yıl Ben yemek seçmem bir kere 🥹 ön yargıya bak dbsjsjs @Mustres Yorumla Mustres 1 yıl Biraz ön yargılı bir insanım doğru ama sende bana hak ver nickin ve Pp sıkıntılı 😂😂 @1234567yemezler Yorumla 1234567yemezler 1 yıl Allah askina bir kerelik şans versinler değiştireyim şu nicki djdhdh @Mustres Yorumla Mustres 1 yıl O olmuyor maalesef kaderine küs djjdjd @1234567yemezler Yorumla 1234567yemezler 1 yıl Nesi varmis pekiii sıkıntı nedirrr ddjdh @Mustres Yorumla Mustres 1 yıl Yaklaşmayın döverim tipi ve nicki var sende djjdjd @1234567yemezler Yorumla 1234567yemezler 1 yıl Kırıcısınız @Mustres Yorumla Mustres 1 yıl Özür dilerim öyle bir niyetim yoktu @1234567yemezler Yorumla 1234567yemezler 1 yıl Tekme yemeden uzaklaş djdhdjsvs @Mustres Yorumla Mustres 1 yıl Ahaa bak doğruymuşum... Tamam abla kızma gidiyom 😂 @1234567yemezler Yorumla 1234567yemezler 1 yıl Abla.. 🚬 hadi hoşçakal @Mustres Yorumla Mustres 1 yıl Hoşçakalll @1234567yemezler Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Söyler misin 2 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @kebeeelek Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 605 cevap paylaştı. Belki. 🤔 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @blairathy
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Söyleyin, buyrun 🌺 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Sosyopat_Birisi Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl Severimm💕 Yorumla
Seenosss Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 725 cevap paylaştı. Olabilir 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Kimikio Yorumla
T0LGA1 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Tabi ki lütfen 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @venüstengeldimm Yorumla T0LGA1 1 yıl Ama o venusten gelmiş ben dünyalıyım anlaşabilir miyiz Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Söyle bilelim 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Barış-LonelyForever Yorumla SheWolfWoman 1 yıl Teşekkürler Yorumla
SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Söyle 1 3 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Cedricx Yorumla Cedricx 1 yıl Sahura senmi gekirsin ben mi gekeyim Yorumla Cedricx 1 yıl Benimkinde tık yok Yorumla
sariayyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kim askim sen mi 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Semih98 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Semihh98 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Buyur gelsin 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @isabella181919 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl Thenks Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Söyle 1 7 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @OldAynasız Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl Oruç tutmuyorsa hadi Yorumla OldAynasız 1 yıl Bu sahur da bekliyorum jdhdhs Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl @OldAynasız tamam güzel biseyler hazırlayın gelirim 😂 Yorumla OldAynasız 1 yıl Kavurmalı yumurta 😍 Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl @OldAynasız yanında çay patates de kızartırsan çok sevinirim 😊 Yorumla OldAynasız 1 yıl Camone😂 Yorumla
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Sahuru söyle aşkı kalsın benim kalbim dolu😃 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 787 cevap paylaştı. Buyur 2 35 Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Senle ben çıktık bak 🌹🌹😍 Yorumla ladycurio 1 yıl O zaman bana bı sahur borclusun 😂 Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Tâbi ki bu gece olsun mu 😍 Yorumla ladycurio 1 yıl Olmaz bu ramazan full doluyum seneye ödersin artık borcunu 😂 Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Olmaz bu geceyi bana ayır 😉 Yorumla ladycurio 1 yıl Maalsef başka ramazlara artık🙏😇😂 Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Neden bu gece gel bana doğru 😄 Yorumla Cedricx 1 yıl Biz esleselimmi Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Psst Kayu başkasının yorumuna yeşillen 😆 Yorumla Cedricx 1 yıl Maalesefdd burdayimm Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Chen e yeşillen sen ya da git küfürbaz Haydo da ki nine ye yeşillen Yorumla Cedricx 1 yıl Buldum chenimi Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Hadi gözün aydın 😁 Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Pardon pardon kolay gelsin 😂 Yorumla Cedricx 1 yıl Oda burada iste kdmsnsns Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Ya benim şarjım çok az her kimse bilmiyorum onun yorumun da görüşmek dileğiyle 😄 Yorumla Cedricx 1 yıl @ladycurio Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl 😆😆 😆 Yorumla Cedricx 1 yıl O yani benim chenim Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl İyi kanka hayrını gör 😄 Yorumla Cedricx 1 yıl Paylasabilirim. Ben sen gibi degilimm paylasimciyim jxnsnxms Yorumla ladycurio 1 yıl Hayırdır kimi paylaşıyonuz siz ağzımı actirmayin isterseniz 😡 Yorumla Cedricx 1 yıl Paylastik bile bir gun ben birgun payiz sahur yaoacak Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Kardeş civkini çıkarma istersen Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Sekter get Yorumla ladycurio 1 yıl @Cedricx Cidden küfür etmek hakaret edip terbiyemi bozmak istemiyom cidden sus Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl @ladycurio engelle onu engellersen yorum yapamaz Yorumla ladycurio 1 yıl Engelledim zaten Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl İyi yaptın eline sağlık ben senin arkadaşın sandım öyle konuşunca lütfen kusura bakma çok özür dilerim 🌹🌹 Yorumla ladycurio 1 yıl Hayır tanımıyorum Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Evet sen gelip yazınca farkettim ben gerçekten çok özür dilerim yoksa ilk başta terslerdim onu Yorumla ladycurio 1 yıl Sorun değil 🙏 Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Teşekkür ederim güzel yüreğin ve anlayışın için iyi ki varsın 🌹🙏 Yorumla ladycurio 1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla payiz_demsall1373 1 yıl Sistem bı emoji bırakmama izin vermiyor 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl keşke şimdi önümde olsaydı ya 0 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Maturemale Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Seninle yapalım jsjs 0 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Mersi 🙂 Yorumla emre00 1 yıl :)) Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Olur söyle 1 1 Yorumla Cedricx 1 yıl Biz esleswek olmazmi Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Söyle 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olur 1 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 612 cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 0 Yorumla
Nur29290 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Söyleyin bakalım 1 0 Yorumla
Cedricx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Soyle bakalim 1 1 Yorumla Cedricx 1 yıl Benimkinde tık yok Yorumla
johnnyufdycx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Söyle 1 3 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Yoğurtlucikokataa Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @YoğurtluCikolataa Yorumla johnnyufdycx 1 yıl Güzel miş Yorumla
Cielos-M Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Söyle bakim 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Elif1918 Yorumla
Cizgifilmzamanı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl De hadi 0 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Davut90 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet buyurun 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl @Nur29290 Yorumla Nur29290 1 yıl 🤷♀️☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Dur sen zahmet etme ben seçeyim @inciitanesiii
😂olur
söyle gelsin evet
seninle yaparım hiç uğraşma bunlar varsa tabi
@sessizlerinsesi
Cidden böyle sahur hazirlayana va r mi acaba ben hergun kuru ekmek kemiriyorum
@ProFgihter
@ProFighter
Kıyamam sana
Haddiii enerjimi sömürmeyecek biri olsun sahurda bile enerjisi güzel birini isterim🥳
En gereksizini bulmuşsun yok ettim sen eşleme vazgeçtim ahajahsjsjddjjdkfk
Gel beraber yapak aşko.😀
Ne verim ablama zz😃
@Acid_Qeenn işte bu bi kabartlama yapsan da yesek aşko ajajsjdjdkffkfkfkfkkf
Söyle bakalım
@HAYYALESSELAH
Kendimle kimle olacak, biz yalnızlık üzre olmaya gelmişiz bu dünyaya. Kim naapsın allasen.
@dd3434dd
Heycandan yiyemem gerek yok aşklı sahura 🫠
@Boavistaa
Sahur yapacağız aşkı boş ver
Söyleyebilirsinn sorun çok güzel bu arada
@Bihteeerr
Sağolll ama ben kızım 😕 skdskjdskjskjsd
Aşk dolu olmasın ama dedikodu dolu olabilir dskdskdskdskd
😂😂😂
Var bir hayalimiz 🤭😂
@Cizgifilmzamanı
Anlamadım
Sahur güme gitmesim sonra 😂
Kiminle kiminle
@ladycurio
Teşekkür ederim 🙏 melek gönderdin bana 🌹
Söyle
@Mustres
Bu abla beni döver...
Çok ayıppp sjgdkdf @Mustres
Kusura bakma ama sen yemek beğenmezsin bence sonra dayak yemek istemiyorum 😂 @1234567yemezler
Ben yemek seçmem bir kere 🥹 ön yargıya bak dbsjsjs @Mustres
Biraz ön yargılı bir insanım doğru ama sende bana hak ver nickin ve Pp sıkıntılı 😂😂 @1234567yemezler
Allah askina bir kerelik şans versinler değiştireyim şu nicki djdhdh @Mustres
O olmuyor maalesef kaderine küs djjdjd @1234567yemezler
Nesi varmis pekiii sıkıntı nedirrr ddjdh @Mustres
Yaklaşmayın döverim tipi ve nicki var sende djjdjd @1234567yemezler
Kırıcısınız @Mustres
Özür dilerim öyle bir niyetim yoktu @1234567yemezler
Tekme yemeden uzaklaş djdhdjsvs @Mustres
Ahaa bak doğruymuşum... Tamam abla kızma gidiyom 😂 @1234567yemezler
Abla.. 🚬 hadi hoşçakal @Mustres
Hoşçakalll @1234567yemezler
Söyler misin
@kebeeelek
Belki. 🤔
@blairathy
Söyleyin, buyrun 🌺
@Sosyopat_Birisi
Severimm💕
Olabilir
@Kimikio
Tabi ki lütfen
@venüstengeldimm
Ama o venusten gelmiş ben dünyalıyım anlaşabilir miyiz
Söyle bilelim
@Barış-LonelyForever
Teşekkürler
Söyle
@Cedricx
Sahura senmi gekirsin ben mi gekeyim
Benimkinde tık yok
Kim askim sen mi
@Semih98
@Semihh98
Buyur gelsin
@isabella181919
Thenks
Söyle
@OldAynasız
Oruç tutmuyorsa hadi
Bu sahur da bekliyorum jdhdhs
@OldAynasız tamam güzel biseyler hazırlayın gelirim 😂
Kavurmalı yumurta 😍
@OldAynasız yanında çay patates de kızartırsan çok sevinirim 😊
Camone😂
Sahuru söyle aşkı kalsın benim kalbim dolu😃
Kimmiş ki o
@Toval
Buyur
Senle ben çıktık bak 🌹🌹😍
O zaman bana bı sahur borclusun 😂
Tâbi ki bu gece olsun mu 😍
Olmaz bu ramazan full doluyum seneye ödersin artık borcunu 😂
Olmaz bu geceyi bana ayır 😉
Maalsef başka ramazlara artık🙏😇😂
Neden bu gece gel bana doğru 😄
Biz esleselimmi
Psst Kayu başkasının yorumuna yeşillen 😆
Maalesefdd burdayimm
Chen e yeşillen sen ya da git küfürbaz Haydo da ki nine ye yeşillen
Buldum chenimi
Hadi gözün aydın 😁
Pardon pardon kolay gelsin 😂
Oda burada iste kdmsnsns
Ya benim şarjım çok az her kimse bilmiyorum onun yorumun da görüşmek dileğiyle 😄
@ladycurio
😆😆 😆
O yani benim chenim
İyi kanka hayrını gör 😄
Paylasabilirim. Ben sen gibi degilimm paylasimciyim jxnsnxms
Hayırdır kimi paylaşıyonuz siz ağzımı actirmayin isterseniz 😡
Paylastik bile bir gun ben birgun payiz sahur yaoacak
Kardeş civkini çıkarma istersen
Sekter get
@Cedricx Cidden küfür etmek hakaret edip terbiyemi bozmak istemiyom cidden sus
@ladycurio engelle onu engellersen yorum yapamaz
Engelledim zaten
İyi yaptın eline sağlık ben senin arkadaşın sandım öyle konuşunca lütfen kusura bakma çok özür dilerim 🌹🌹
Hayır tanımıyorum
Evet sen gelip yazınca farkettim ben gerçekten çok özür dilerim yoksa ilk başta terslerdim onu
Sorun değil 🙏
Teşekkür ederim güzel yüreğin ve anlayışın için iyi ki varsın 🌹🙏
Rica ederim 😇
Sistem bı emoji bırakmama izin vermiyor 😄
Güzelmiş
keşke şimdi önümde olsaydı ya
@Maturemale
Seninle yapalım jsjs
Mersi 🙂
:))
Hahaha nası yani
söyle