Yeme & İçme Ksden kiminle iftar açacağınızı söyleyim mi? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Etiketlemeye üşeniyorum, direkt isim vercem. O kim bu kim demeyin, takılın işte 😀İftara davetlisiniz 🍲#Edameda 💜💝 Güncellemeler+1 yıl Gncl Ksden kiminle iftar açacağınızı söyleyim mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Olur söyleee bakalım ama yakınlarda komşu olan sjsjsjs 0 8 Yorumla Edameda06 +1 yıl Fesfs Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Etiket olmamış ben düzelteyim 😀😀@fesfs Yorumla Edameda06 +1 yıl Bilerek etiket yapmadım ki bu soruda hiç kimseye Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Niye ki ama soru etiketlik aslında edoş Yorumla Edameda06 +1 yıl Detayı okuuuu 🤦♀️😆 Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Pardon detayı görmüyorum oruç olunca sjdjdjdjdj 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Ahahhaha Yorumla
pəmbədønluśakír Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl tatli alıp gelsin, ya yassı kadayıf ya da burma sjsj 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tereyağlıbazlama ile Yorumla pəmbədønluśakír +1 yıl nickini de alıp gelebilir sahuru çıkarırız jsjs Yorumla Edameda06 +1 yıl Sjsjjd Yorumla
Hayalsesi28 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Öyle bi sey olsa hakan ve ben oluruz gozumkizaryor nicki 😃 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl O zaman hakan 😂 Yorumla Hayalsesi28 +1 yıl Evet Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Üşengeçliğin bu kadarı 😀 olur hadi söyle ama ben kızlardan birini rica ediyorum. 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl :dd süveyda ile Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl Severim🧚 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🌺 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Vallahi ben kimseyle iftar açmıyorum Ama eğer ki diyorsan ki hesabı ben öderim bunu değerlendiririm 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bananeee Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım, açtık tabii ama neyse hdjd 2 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 1incitanesi ile Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Seve seve 😌🫶 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sosyetik ile
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 🤔 kim miş O? 0 9 Yorumla Edameda06 +1 yıl Elifce Yorumla Siyahkadife +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim 😘 Yorumla Siyahkadife +1 yıl Tanımıyorum ama tanımak isterim rumuzu elifçe mi? Yorumla Edameda06 +1 yıl @_elifce_ Yorumla Edameda06 +1 yıl Etiketi kapalı sanırım, benim takip ettiklerimde Yorumla Siyahkadife +1 yıl Tamam anladım sağol 😘 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😘🌻 Yorumla Siyahkadife +1 yıl Takibe aldım. 😊🌻🌼 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Olur söyleyebilirsin ablam 😊 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Simlitavşan ile kuzucım Yorumla FiqHtShoT +1 yıl İyii 😊😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Illebecerus ile Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hangi deli denk gelecek bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Fighshot ile Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Sanırım engellemişim ahahahxhshsha Yorumla Edameda06 +1 yıl :dd Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Söyle umarım doğru kişiyi etiketlersiniz 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Skywalker Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Keşke doğru düzgün etiketleseydin Yorumla Edameda06 +1 yıl Galiba detayı okumadın. Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benimle açarsan sana bischolata ısmarlarım. 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır sen dayın ile Yorumla Bischocolata +1 yıl Dayım değil artık o. Yorumla Edameda06 +1 yıl Neyin piki Yorumla Bischocolata +1 yıl Arkadaşım. Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl İncitanesi Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Eyv Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Olur söyle 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Novel Ile Yorumla aerolite +1 yıl Harika... Yorumla Jeasica +1 yıl 🤭 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 523 cevap paylaştı. söyle 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Beyza ile Yorumla
BurakCaygecti Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl Söyle 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Buse ile Yorumla BurakCaygecti +1 yıl Etiket yapsaydin baksaydim profiline onun Yorumla Edameda06 +1 yıl Nickini unuttum zaten detaya bak hem Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Söyle söyle 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Reda ile Yorumla ouzinyo +1 yıl Rada rada rada rada sdsdsd Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Eslestir gelsin👑 0 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Themedeni ile Yorumla Coffein +1 yıl Tanimiorim ya da çıkaramadım 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Erkek üye Yorumla Edameda06 +1 yıl @TheMedeni Yorumla Coffein +1 yıl Ayy eski Scorpion olur 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Eski nickini bilmiyorum ama Bi ara grinin elli tonu diye bir hesabı da vardı Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım kim 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Everkeği ile Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Evet lütfen 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jessica ile Yorumla Nitro42 +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Söylee 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Birsuskunçiçek ile Yorumla Competitive +1 yıl Severim kendisini, teşekkürler Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim 🌹 Yorumla
serenum Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olur. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tuniş diye biri vardı, onunla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl ateistim yav ben 0 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Maksat beraber yemek yemek Yorumla Flavendirel +1 yıl Olur olur yeriz Yorumla Edameda06 +1 yıl O zaman mustiemre işe Yorumla Edameda06 +1 yıl Ile * yav Yorumla Flavendirel +1 yıl Adamı işettin yav shjsjs Yorumla Edameda06 +1 yıl Djdjsjd @MustiEmre 😂 Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gökhanoturumaçtı işe Yorumla Edameda06 +1 yıl İlee Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Söylə 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Asya ile Yorumla Blossom01 +1 yıl Tanıyamadım tşkler🥰 Yorumla Blossom01 +1 yıl *Teşekkürler Yorumla Edameda06 +1 yıl Ricalar 😂😘 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Olur söyle 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hadiyani ile Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Biscolata ile haha Yorumla
Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Siyahkadife ile Yorumla
bassoprofondo0 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Edaa ile Yorumla bassoprofondo0 +1 yıl Tanımıyorum ama teşekkür ederim Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederin Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl soyle canım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Uslu ile Yorumla aysekaptan +1 yıl ♥ Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣💜 Yorumla
chatbotsavar Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl He söyle 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tuğba ile Yorumla
NeDedinSen_Çaaat Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Söyle. 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bynarcos ile Yorumla NeDedinSen_Çaaat +1 yıl Teşekkürler, ilk defa duydum. Yorumla NeDedinSen_Çaaat +1 yıl Adam fenomenmiş, onun sofrası kalabalık olur:D Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım. :D 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Alfia ile Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım. 0 10 Yorumla Edameda06 +1 yıl Barış ile Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Barış fazla yemez tüm yemekler bana kalır.) Yorumla Edameda06 +1 yıl İyi işte ne güzel djdjd Yorumla Aristokratımsı +1 yıl İştahım kapanır ya karşımda yiyici birisi lazım ama Barış da gelsin severim kendisini. Yorumla Edameda06 +1 yıl Benşm iştahım çok Yorumla Edameda06 +1 yıl Ama o masaya oturmam ben 🤭😆 Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Niyee, masamız mı küçük, sandalye mi yok.) Yorumla Edameda06 +1 yıl Sadece 2⃣ kişilik rezervasyon :d Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Ama Eda hanım böyle bir kural yoktu.) Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Söyle.. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rengarenkyollar ile Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Söyle bakalım. 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ahhbukızlar işe Yorumla Edameda06 +1 yıl Ile * Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu kadın düşmanı archi salknın kankasımı 🤣Allah korusun Yorumla Edameda06 +1 yıl Kadın düşmanı evet ama aslında değil. Tamamen trol yapıyor 😂 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl kimmiş :) 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Cansell ile Yorumla scorpion026 +1 yıl ne pişirmiş :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤷♀️ Yorumla scorpion026 +1 yıl hani nerde :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Olur söyleee bakalım ama yakınlarda komşu olan sjsjsjs
Fesfs
Etiket olmamış ben düzelteyim 😀😀@fesfs
Bilerek etiket yapmadım ki bu soruda hiç kimseye
Niye ki ama soru etiketlik aslında edoş
Detayı okuuuu 🤦♀️😆
Pardon detayı görmüyorum oruç olunca sjdjdjdjdj 🤣
🤣
Ahahhaha
tatli alıp gelsin, ya yassı kadayıf ya da burma sjsj
Tereyağlıbazlama ile
nickini de alıp gelebilir sahuru çıkarırız jsjs
Sjsjjd
Öyle bi sey olsa hakan ve ben oluruz gozumkizaryor nicki 😃
O zaman hakan 😂
Evet
Üşengeçliğin bu kadarı 😀 olur hadi söyle ama ben kızlardan birini rica ediyorum.
:dd süveyda ile
Severim🧚
🌺
Vallahi ben kimseyle iftar açmıyorum Ama eğer ki diyorsan ki hesabı ben öderim bunu değerlendiririm
Bananeee
Söyle bakalım, açtık tabii ama neyse hdjd
1incitanesi ile
Seve seve 😌🫶
Söyle bakalım.
Sosyetik ile
Söyle bakalım 🤔 kim miş O?
Elifce
Teşekkür ederim.
Rica ederim 😘
Tanımıyorum ama tanımak isterim rumuzu elifçe mi?
@_elifce_
Etiketi kapalı sanırım, benim takip ettiklerimde
Tamam anladım sağol 😘
😘🌻
Takibe aldım. 😊🌻🌼
Olur söyleyebilirsin ablam 😊
Simlitavşan ile kuzucım
İyii 😊😂
😂
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Illebecerus ile
Hangi deli denk gelecek bakalım
Fighshot ile
Sanırım engellemişim ahahahxhshsha
:dd
Söyle umarım doğru kişiyi etiketlersiniz
Skywalker
Keşke doğru düzgün etiketleseydin
Galiba detayı okumadın.
Benimle açarsan sana bischolata ısmarlarım.
Hayır sen dayın ile
Dayım değil artık o.
Neyin piki
Arkadaşım.
Tamam
Söyle bakalım
İncitanesi
😂
Eyv
Olur söyle
Novel Ile
Harika...
🤭
söyle
Beyza ile
Söyle
Buse ile
Etiket yapsaydin baksaydim profiline onun
Nickini unuttum zaten detaya bak hem
Söyle söyle
Reda ile
Rada rada rada rada sdsdsd
Eslestir gelsin👑
Themedeni ile
Tanimiorim ya da çıkaramadım 😅
🤣 Erkek üye
@TheMedeni
Ayy eski Scorpion olur 😅
Eski nickini bilmiyorum ama Bi ara grinin elli tonu diye bir hesabı da vardı
Söyle bakalım kim
Everkeği ile
Evet lütfen
Jessica ile
Teşekkür ederim 🙏
Söylee
Birsuskunçiçek ile
Severim kendisini, teşekkürler
Rica ederim 🌹
Olur.
Tuniş diye biri vardı, onunla
ateistim yav ben
Maksat beraber yemek yemek
Olur olur yeriz
O zaman mustiemre işe
Ile * yav
Adamı işettin yav shjsjs
Djdjsjd @MustiEmre 😂
Söyle
Gökhanoturumaçtı işe
İlee
Söylə
Asya ile
Tanıyamadım tşkler🥰
*Teşekkürler
Ricalar 😂😘
Olur söyle
Hadiyani ile
Söyle bakalım
Biscolata ile haha
Söyle
Siyahkadife ile
Olur
Edaa ile
Tanımıyorum ama teşekkür ederim
Rica ederin
soyle canım
Uslu ile
♥
🤣💜
He söyle
Tuğba ile
Söyle.
Bynarcos ile
Teşekkürler, ilk defa duydum.
Adam fenomenmiş, onun sofrası kalabalık olur:D
😂
Söyle bakalım. :D
Alfia ile
Söyle bakalım.
Barış ile
Barış fazla yemez tüm yemekler bana kalır.)
İyi işte ne güzel djdjd
İştahım kapanır ya karşımda yiyici birisi lazım ama Barış da gelsin severim kendisini.
Benşm iştahım çok
Ama o masaya oturmam ben 🤭😆
Niyee, masamız mı küçük, sandalye mi yok.)
Sadece 2⃣ kişilik rezervasyon :d
Ama Eda hanım böyle bir kural yoktu.)
😂😂
Seninle acmayi cooook isterdim 🧿
Söyle
Rüyamsı ile
Söyle..
Rengarenkyollar ile
Söyle bakalım.
Ahhbukızlar işe
Ile *
Şu kadın düşmanı archi salknın kankasımı 🤣Allah korusun