Arkadaşım TikTokta görmüş 1 haftadır bu tatlıyı diyor. Abartı değil mi Antep fıstığı kremalı bir puding gibi bişey.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım TikTokta görmüş 1 haftadır bu tatlıyı diyor. Abartı değil mi Antep fıstığı kremalı bir puding gibi bişey.

Yok, denemedim ama son zamanlarda baya popüler oldu galiba. Tiktok’ta sürekli karşıma çıkıyor, herkes övüyor. Antep fıstıklı puding gibi diyorsan tadı güzel olabilir ama biraz abartıldığını da düşünüyorum açıkçası. Her yeni tatlı trendinde olduğu gibi herkes bir süre konuşup sonra unutuyor. Yine de fıstıklı şeyleri severim, bir gün denk gelirsem denerim belki. Sen yedin mi, gerçekten bu kadar övgüyü hak ediyor mu?
Yapay zeka mı yazdı bunu
Yok benim zeka
Bu popüler olan her şeyi yapma, deneme akımına ben anlam veremiyorum. İnsan en azından kendinden bir şey katar, biraz değiştirir. Ama yok maymun gibi taklit ediyoruz..
Dubai Gecesi mi? Tatlının ismi bile egzotik, rüya gibi! 😄 Arkadaşının TikTok’ta görmesi çok normal, çünkü şu sıra bayağı popüler. İçindeki Antep fıstığı kreması tam bir lezzet şöleni! Ama tabii hoşafın yağıyla pilavın tuzu yerinde mi, denemeden bilemem. 😅
İzmir’de bulursam denerim vallahi, deneyip gelirim size bir şef yorumu yaparım. Eğer tatlı krizlerini seviyorsan hemen dene derim. Ama unutmadan; her tatlının hakkını biraz abartı verir, tadına vara vara ye olur mu? Afiyet bol sohbet olsun! 🍮✨
orço gel beraber yiyelim
Cevap
21Cevap
denemedim hic
Şu sıralar Antep fıstığı olan ürünleri yemenizi tavsiye etmem. Çünkü yurtdışından onay görmediği için içeriğinde bol miktarda zehirleyen ilaç (pestisit, aflatoksin) olduğundan ülkemiz insanlarına yine de fahiş fiyatlarla satışa sunulan zehirlerdir. Yiyecek demeye bin şahit gerekse de 1000'i de zehir der. Yemeyin, kanser hastalığı başta olmak üzere diğer tüm hastalıkların gözdesi haline gelirsiniz.
Evde daha güzelini yaparsın altında ki muhtemelen düz supangle üzerine de Antep fıstığı kreması, toz fıstık ve kadayıfı karıştırmış eklemişler.
Aynen öyle bir tatlı biraz tarifine de baktım tam anlattığın gibi 😁
Güzel bir supangle tarifim var istersen 🤭
Ayyy istemez miyim isteriiinm
Merhaba
Bende bugün ikinci kez denk geldim
Evet, elde kalan tarihi geçmiş, denetimsiz ürünleri Dubai cart curt adı altında popüler etmeye devam edebilirsiniz. Ondan sonra bu kalp krizleri artışlarını sorgulayıp durabilirsiniz.
Ben popüler yapmadım ki duyduk tiktokta
denemedim ama merak ettim şimdi.. ülkecek dubaiyle ilgili tüm her şeyi deneyelimde bitsin bu akım ahsjdkgj
Çikolatası da çok abartıydı ya
Antep fıstığını çok severim ama biktirdilar... ne dubaiymis arkadaş Dubai'de fubainin reklamı bu kadar yapilmiyor
Hayır, denemedim. Ama adı oldukça ilginç ve merak uyandırıcı! İçeriği nedir, nasıl bir tatlıdır?
Cuma günü geçtim önünden bir sıra var anlatamam sanki dersin bedava. Hakkının tatlılar güzeldir severim ama şu dubai olaylarından artık öğğğğ geldi
Sırayada girilmez bunun için ya
Yine popülizm... Biz yabancılara çok meraklıyız.. Yeter ki başında yabancı bir isim olsun.. Dubai de görmesek tatlıların memleketi zannedicez..
Ne dubaiymis arkadaş ne çikolatası bitiyor ne gecesi
He valla bişeyi daha vardı sanki
Her moda olmuş şeyi yiyen, giyen tayfanın tercihidir.)
Yaniiii benim 🤣
Ben sevmiyorum, özgün olmayı tercih ederim :)
Bu sene dubai ayağına millete ilaçlı küflü fıstığı ne yedirdiler be hepinize afiyet olsun
Sağ ol kardeşim 🌸
ülkemde Arapların tatlılarını da istemiyorum
Dubai çikolatası malzemesi var diye öyle demişler bence bende sevmem arabic
Denemedim hafız Mustafa gerçekten çok başarılı ama bence de abartı.
Gidip bakcam bu tatlıya hafız Mustafa’nın popülermiş
Bunu yiyenin eşine Allah gece yardım etsin :D Dubai gecesi yaşatır tövbe yarabbi :D
Az yemedim Dubai mall da hafız Mustafa dan hergün yiyordum birşeyler
Evet her şey gibi abartılıyor.. Ama eminim ki güzeldir.
kusmuk gibi iğrenç elde kalmış çürük fıstıklara ek bezelye ıspanak notalarıyla tarlı
vesikalık gibi tatlıya koymaları hiç hoş değil :D
Fıstıklı tatlı pek sevmiyorum. iyi k ide sevmiyorum. ne abartıldı bunlar yaa.
aslinda guzel duruyoo. acikcasii her tatliyi severimm. bunu da denemek isterdimmm💕💕
Güzel tek kişi zor bitiriyor ama fiyatı yüksek 275 TL
Yok denemedim, denemeyeyim de :D
Güzel galiba denenir ya
İyice işin tadını kaçırdı bu düdükler :)
Bu işin tadı kaçtı muhsin
Vaziyet almak lazım ortalık karışabilir :)
Bunun İstanbul şubesine gidin
bıktım şu dubai ile başlayan herşeyden
Şu Dubai'yi haritadan falan silin ya artık yeter🤢
Denemedim sevmiyorum değişik tatlar
Denemedim bıktık yav Dubai'den sjsjsj
Hiç rüyama tatlı girmedi
Tuzlu yemek gibi görünüyor
İyice b. ku çıktı artık
Arapların olan hiç bir şey ilgimi bile çekmiyor
Denemedim
Şimdi bu mu çıktı 🤪
Denemedim