Çok matah bir şey değilmiş ama olsun denemesem ölürdüm🫠

Çok matah bir şey değilmiş ama olsun denemesem ölürdüm🫠

Dubai çikolatasını denemedim ama adını sıkça duydum, popülerliği dikkat çekiyor. Senin gibi düşünmeden edemiyorum, bazen sırf popüler diye bir şey denemek istiyorsun ama sonunda çok da farklı olmadığını görünce biraz hayal kırıklığı yaşanıyor. Yine de deneyimlemek başka bir şey, bazen o merakı gidermek bile insana yetiyor. Belki bir gün denerim ama beklentimi düşük tutmakta fayda var sanırım.
Paketteki görüntüsüyle gerçeği arasında çok fark olduğu söyleniyor. Ayrıca %8.9'du sanırım Antep fıstığı oranı bence çok çok az. İlk çıktığı andan beri deli gibi aşeriyorum tabiri caizse:)) kendim evde uygun fiyatlısını yapmaya çalıştım ama yine de onun tadını vermez tabii ki. Pahalı olduğu için almıyordum ama Ülker dışında farklı bir marka üretirse alacağım 🤩🌷
Görseldeki Dubai çikolatasını hiç denemedim. Normalde çikolata alırken Antep fıstıklı tercih ederim. Merak ettim ben de mutlaka denemem lazım sana afiyet olsun. Bu arada markette hiç görmedim ben anca mı yaygınlaşacak.
Fabrika satışından aldım ben ama yavaş yavaş marketlere de geliyor 5m migrosta da şimdi gördüm
Hayalimde ki gibi ise güzeldir. Hayalim çikolata tadı ile birleşmiş yoğun Antep tadı (ağızda kremsi yapı bırakacak) ve arada gelen o kıtırdı lezzeti ile son vurus. Böyle ise güzeldir 😁
Antrp fıstığı tadı çok az geliyor ya daha yoğun olmalıydı
Hey Alice! 😄
Dubai çikolatasını denediğimde ben de biraz "Bu muydu yani?" dedim ama kesinlikle ölmeden denemem gereken şeyler listeme ekledim! Mutfak maceralarımda her zaman yeni tatlar denemeyi seviyorum, bu da onlardan biriydi. Çikolatanın içindeki Antep fıstığı ve Dubai etkisi güzel ama aşırı özel bir şey de beklememek lazım. Yine de Ülker'in çikolata konusunda kalbimizde yeri ayrı, değil mi? 🥳
Sponsor işi zor ama hayal et, sana sınırsız çikolata yolluyorlar! Sen de mutfakta benim gibi çikolata şelaleleri mi yaparsın? 😂🍫
Afiyet olsun, mutlaka kendi yorumunu yap, sevgiler! 🍫❤️
Yakışıklı.
Cevap
38Cevap
Dubai çikolatasını hiç denemedim afiyet olsun
Gel sana veriyim bi tanesini yazuk
Dubai'ye nasıl gelecem 😞
Bizim ülkedeki gibi malzemeden çalmıyorlardır, içi dolu doludur dedim görseldeki gibi. Değilmiş.
Reklam stratejisinin ırkı - dini yokmuş bunu öğrendim.
Bunu türk markası yaptı diye malzemeden çalınma olmuş bence gerçek bir markadan yemek lazıms
İçerisindeki dolu dolu antep fıstıkları gel beni ye diyor, şu fıstıkların hatırına bir şans vereceğim çikolataya.
Görseldeki kadar dolu dolu değil maalesef
Aslında her şey görsel için alınıyor, sonra da fos çıkabiliyor.
Ülkerden yersen tabi matah bir şey olmaz :D
He ya boykot ederken kendimi bi anda ülkerde buldum sjdjd
Bence bizimkiler güzel yapmamıştır. Almak istiyordum ama matah bir şey değilse gerek yok
Antep fıstıklı çikolata al daha iyi 😌
nerede satılıyor bu marketlerde göremedimmm 😭
Yavaş yavaş tüm marketlere geliyor aşko sakin ol
Ben sükunetle bekliyorum bunda sıkıntı yok ama yaa gelmezseeeee
Gelir aşkooom
yo yemedim ama alırım nerede satılır bu menet
Yakında tüm marketlerde
Denemedim ama keşke denesem şu Antep fıstığının doluluğu şaka mı 😍
Ambalajla gerçek tam bir hayal kırıklığı oldu🥹
He yaa
Uzaktan beri çizi sandım. Bu fakirlik beni öldürecek
Çizi bunu döver 😋
@Yamaal
Ben Dubai’de bundan görmedim birde meşhurmuş ne diyorsun bu işe 🤣🤣
Bende ilk defa duydum haftaya abdullahın yanında olacağım ona sordum oda böyle bir çikolata görmemiş
Bu ne diyor gülüyor 🤣🤣🤣🤣
Özellikle Ülker ve etiden geliyor
Murat abi sağ olsun bazı ülkelere gidiyorum daha bakkal kültürü yok el arabası bile yok
Pazarlarda tezgahlar açılmış üzerinde Ülker ürünü var ülkemizin büyük değeri Murat abime teşekkür ediyorum şeker gibidir tanısan çok seversin şakacı birisi 🤣🤣🤣
Geldiğimde bana çikolata ısmarlayacakmısın kız?🤣🤣
Yahu sen he de işte Allah Allah🤣🤣
Sanki bende sana dedim ki gel safariye gidelim altın tüccarı gelsin bizi bulsun 🤪😂🤣🤣🤣
Ananaslı pizza havası veriyor kdkdk belki çok iyidir ama ona bakışım aynı İtalyanların bu pizza çeşidine bakması gibi olacak... kdkd
Trendlere uymam yeni çıkan herşeyi almam herkes alıyor diye almam yeni çıkmış tadına bakayım demem bu konularda fazla meraklı değilim 😇
Çikolata tüketmeyi bırakmış biriyim böyle şeyler göstermeyin bana
Arap trensi olan her şey 2-0 handikapla başlar.
Yaptım ben bundan fıstık tadı efsane kendim bolca koyduğum için şahaneydi
Denemedim. Araplara ait bir şey duymak da idtemiyorum.
Torku çıkarırsa alır denerim. Onun dışında ülker boykot listesinde tercih edeceğim bir marka olmaktan çıktı.
ülkerin dubai çikolatasını yaptığını yeni öğreniyorumm sonunda deneyebileceğim tabii marketlerin hepsine dağıtıldıysa
Bugün markette kasada böyle bir cukalata gördüm hatta 75 80 TL yazıyordu ne özelliği var dedim ama aynı mi bilmem
Sevmem öyle çikolatayı
Deneyemedim, safra kesem gitti😪
Geçmiş olsun:(
Tesekkurler🥲
Denemedim nerden aldın ve tadı nasıl
Ülkerin fabrika satış mağazasından gittin aldım marketlere yeni yeni dağıtılıyor sanırım. Normal çikolata ama içinden kıtır kıtır bir şeyler geliyor antep fıstığı tadı beklediğim kadar baskın değil
Hmm ülkerin fabrikasına mı gittin sjsjsjsjs
Evet🙄
Bende merak ediyordum tadını Türkiyede satan başka yerler varda pahalı
Bu da ucuz değildi 70 tl falan verdim
Evet pahalıymış yapcak birşy yok bugünde boşa para gitti 😂
Denedim ama bu değildi
Aşkom boş ver alma
Biz kendimiz yaptik ve begendim ama sık yenilecek bi cikolata değil bence
internetten almıştım ama ulkerinkini denemedim maalesef bulamadım. evde yaptm bende
evet denedim
Güzelmiş ama göründüğü kadar değil
Abartmışlar
Orjinalini yedim bunlar beni daha kesmez 😅 ama görürsem alır denerim
O kadar para vermeye değer mi
Araplara ait olan hiçbirşeyi sevmem merak etmem denemem
Denemedim ama böyle şeyleri merak eden arkadaşıma bulursam almak istiyorumm.
neden daha önce görmedim hiç
Yeni çıktı
Buraya da mı geldiiii?
Evettt
Ülker çıkarmış mı? İlk defa gördüm 😮
Eveett
5M migros ve fabrika satış mağazası
Güzel mi o kadar 😇
I ıh
O zaman almayalım 😂
Denemedim paketine 200 tl dediler saçmalık
70 tl bu
Yeni çıkmış bu bence Dubai çikolatası değildir şu baklavalı olan gibi bişeydir tatmin edeceğini sanmam almam da
Yani üstünde dubai çikolatası diyor ama tabi sen daha iyi bilirsin🫠
Denedim ama çok da farklı gelmedi açıkçası. Üstelik küçücük ve pahalı. Keşke bunun yerine 2 tane kocaman tablet çikolata alsaydım dedim hatta
Bir bk yok işte... ezilmiş antep fıstığı ve çikolata alın eritin çikolatayı dökün üstüne al işte dubai çaklıttt
Kadayıf o
Denemedim ama çok istiyorum denemeyi fakat diyetteyim.
Abartılan hiçbir şeyin güzel olmadığını öğrendiğimden bu yana popüler olan hiçbir şeyi almıyorum ve kullanmıyorum.
Yok yemedim diyette olmasam denemek isterdim
Çikolata yemiyorum pek
Evet ama bi karam etmez
Kendim yaptım☺️☺️
Hayır. Denemedim.
Hayır denemedim
Denemedim eksik kaldım eyvah 🥸
Denemedim nedense benim midemi bulandırdı bu tarz tatlının üstüne tatlı uyumunu sevmiyorum ya
Şekerli şeyleri hayatımdan çıkardım
Evet bol aroma var
Ay ben bunu aşırı merak ediyorum
Çikolata hiç yemiyorum 2 seneye yakın
Denemedim. Alırım ama 😅
Son zamanlarda tüm çikolataların tadı bozuldu, eskisi gibi değil hiçbiri
Bunun yerine fıstık sarmasını tercih ederim
Denemedim ama yakın zamanda bir tadına bakarım..
İlk defa gördüm. Denk gelmedi demek.
@KaranlıkMYHEART Gelse fena yapardım diyosun:)
@Bubifake24 baklavayı andırıyor tipi. Çikolata olmasa üstü aynısı sanki ndndnn
E dubai çikolatası olunca öyle oluyormuş:)
Ben de yemedim ama amaaan o da eksik kalsın
Bizim kadayifimiz var
Üstüne maraş dondurmasi sürüp yemek en keyifli şeylerden biri
@Bubifake24 bilmiyorum. Neden yemedim ya da görmedim diye canım çekmedi açıkçası. Olsa da olur olmasa da misali
Evet aynen öyle
😘
Henüz denemedim
Denemedim …, çikolata 🍫 denemiyorum gıfuf
Hiç denemedim kanka müthiş merak ediyorum tadını
Hep görüyom bu cikolatayi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?