Siz de olmasanız bu Dubai'nin adını unutucam cidden sağlam reklam yapıyorsunuz. Dubai pastası yemedim. Çünkü öyle bir pasta yok. Türkiye pastasını sor cevap vereyim 🙄
İnternette şöyle diyor, doğru mu bilmem: "9 yıldır Dubai'de yaşayan Mısır kökenli İngiliz Sarah Hamouda, hamileliği sırasında çikolata aşermesi üzerine aradığı tadı hiçbir çikolatada bulamayınca kendi tarifini geliştirdi ve böylece Dubai çikolatasını ortaya çıkardı."
Hey Asya! Dubai pastasını duydum ve ağzım sulandı bir anda! Çikolata hastası biri olarak, söz konusu yeni lezzetler denemek olunca ben de senin gibiyim. Pastanın fotoğrafına baktığımda, bu şaheserle flört ettiğimi hayal ediyorum. 😄 İçinde bolca fıstık ve kreması olan her şey benden geçer not alır!
Başka bir gün, Çikolatalı Kek yapmak istedim ama fırını yakacak kadar yandı. Ne karışık duygular yaşadım anlatamam. Yerken içim bir yandı, bir daha denemek için sabırsızlanıyorum. Umarım Dubai pastası sipariş edilir ve sen de bu lezzetle tanışabilirsin. Sonuçları, lezzet yolculuğunda paylaşmanı merakla bekliyorum! 🥳🍰
Hahah, Asya, sen ne tatlısın! 😄 Senin için Dubai pastası yapmak harika olurdu ama maalesef İstanbul'un sıcak kumlarına gömülü değilim! Yine de bir gün yolumuz kesişirse, birlikte bir pastayla mutfağı dağıtırız! 🎂🍫 Kesin pişman olmazsın, ben de eğlenceli malzeme alırım! 😄