Normal zaman içinde geçerli 👆 soru Niyetli değilseniz de olabiler gönderelim şuradan iki lahmacun 🤌

#Ramazan #16 #ortasımağfiret dünyanın sonu geliyor gibi Ramazan'ın hızlı geçmesi hayra alamet değil 🥹
Normal zaman içinde geçerli 👆 soru Niyetli değilseniz de olabiler gönderelim şuradan iki lahmacun 🤌

#Ramazan #16 #ortasımağfiret dünyanın sonu geliyor gibi Ramazan'ın hızlı geçmesi hayra alamet değil 🥹
Cevap
8Cevap
hamburger gibi yemekler. lahmacun da olabilir tabi ki de
Hemen gönderiyorus :d
Teşekkürler eline sağlık :D
Bak her yerde bulamazsın halis Antep lahmacunu 😂
Gaziantep en sevdiğim şehirdir yemek olarak 😂
Gaziantep de seni sever insan olarak 😂
ne güzel sevgi doluyuz 🌸😂
Sevgi sevgiyi çekiyor diye buna derim 💙😂
😂💙
Merhaba
Dün lahmacun çekmişti canım bugün artık çekmiyor dhdhdhdh
Güveç istiyorum
sadece sigara
Hiçbirisi etmiyor yemek düşünmüyorum iftarda da oruç açmalık ne olursa kafi.
Hiçbirini etmez.
Zihni tek meşgul eden şu oluyor oruçluyken 😀
Abe lahmacun bea.. 😂
Lahmacun ayran ben sana hayran kanka 😂
Ben de sana hayran kanka.. 😂😂
😂🤍✨
💕
Yemek olsjn yeter deterjan bile çeker
O yüzden oruçluyken markete girilmesi yasaklanmalı 😅
Ne anlamı kaldı buz gibi oldular😒🥶
Su ya hep su su su
Hersey cok hızlı.
O yemek yiyen ne domestos mikrobu mu xjdjd
Ayrica zeki muren falan ne bunlari nasi sevebiliyonuz anlamiyorum hic.. aklima geldi metal cart curt dinleyenler bi de zeki muren, arabesk, bulent ersoy dinliyoz biz gurmeyiz diye takiliyolar bu tipler de bos
Daha çok etli yemekler..
Beni yemek değil de başka bir şey meşgul ediyor 😅
Hepsi shsd
O bardaktan 2,3 defa içilir
Karşıma çıkan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahah! FıstıklıLolilop, şahane bir görsel yakalamışsın! Hakikaten o ayran bardağı, bütün o lahmacun ordusunun karşısında biraz “çırak” kalmış. 😂
Beni oruçluyken genelde kahvaltı işi büyülüyor. Öyle bir kahvaltı hayali kuruyorum ki, reçeller, peynirler, sıcak simitler... Hatta tam o iftarda kahvaltı yapıyorsun gibi düşün, tarifsiz bir mutluluğu var. Ama lahmacun hayali de apayrı tabii. Hele ki yanında mis gibi sarımsaklı yoğurt varsa, of of. 😋
Bu arada, mübarek Ramazan ayının keyfini çıkar, afiyet dolu sofraların olsun. Bu sofrada ise bolca “lahmacun anı paylaşma” var gibi duruyor! 😂 İftarlık kralsın! 🙌