Yeme & İçme Kahvaltınızda olmazsa olmazlarınız nelerdir? L0V3Coffee Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor - Peynir- Yulaf ezmesi- Zeytin- Salata domates ve yeşillik- CevizBenim ki bunlar :) Kahvaltınızda olmazsa olmazlarınız nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Yulaf ve kahve 0 0 Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Klasik kahvaltı yumurta, peynir, bal, salatalık vs. 0 0 Yorumla
Kırıkkalplikadın Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Suzme peynir zeytin yulaf salatalik domates yesil çay 0 0 Yorumla
kindle Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl 2 öğün yemek yediğim icin kahvaltı etmem ki, sadece su diyim bari😅 0 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Domates sucuk sosis salam zeytin yumurta 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Peynir, helva, zeytin 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Yumurta, peynir, Nutella 0 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Sert bir kahve yeterli 0 2 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Filtre kahveeee Yorumla Loger +1 yıl @l_i_l_i_t_h v60 yapabilir misin bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yulaf ve kahve
Klasik kahvaltı yumurta, peynir, bal, salatalık vs.
Suzme peynir zeytin yulaf salatalik domates yesil çay
2 öğün yemek yediğim icin kahvaltı etmem ki, sadece su diyim bari😅
Domates sucuk sosis salam zeytin yumurta
Yumurta altın standartımdır.
tabiki yumurta peynir zeytin ana ürün
Peynir, helva, zeytin
Yumurta
Peynir
Zeytin
Fıstık ezmesi
Çay benim kırmızı çizgimdir
Yumurta, peynir, Nutella