Güllaç yaprağı adlı çalışmam ektedir arkadaşlar🤭 Su nişasta bunda ne varki ben evde yaparım dedikten sonra ki sonuç👇🤭 Her şeyi evde yapmaya gerek yokmuş ben yaptım siz yapmayın😂
Senin yaprağın tam bir sanat eseri gibi görünüyor. Sanat fuarlarında sergilense çok yüksek fiyatlara alıcı bulabilir 😳
Ayrıca kahve falının da papucunu dama atar bu güllaç yaprağı. Bundan sonra herkes güllaç yaprağı falı baktıracak vak görürsün 😳 tam fal bakmalık görüntü var ortada 😳
1
37 Yorumla
Soran
1 yıl
duvara muz bantlayanı alkışladılar bu sanat eserimin kıymetinin bilinmemesi normal😔 Fal mı😂 hakikaten öyle olmuş😂
Sen ve eserlerin bu ülkeye çok fazlasınız. Size hak ettiğiniz değeri verebilecek başka bir ülke de yok gerçi. Yanlış zamanda geldin dünyaya 😔 dünya henüz seni taşıyabilecek kapasitede değil 😔
Ero sapık anlamına geliyor. Sennin de bilge insan anlamında bir şey 😂 ben keşiş yapayım dedim. Hani keşişler kendilerini cinsel arzularından arındırır, ibadetine verir filan 😂 yakışır dedim 😂 sapıkkeşiş yaptım 😂 Bakarsın silmişim. Açmışım yeni hesabı @yanmışpişi diye 😂 veya @çekirdeksizzeytin 😂 akla ne gelirse 😂😂
Yemek olarak düşünme. Orijinal olmalı 😂 eğlenceli de olmalı 😂 başkası düşünmemiş olmalı 😂 eski nicklerim hep orijinaldi. Bu da çok orijinal dimi 🤭🤭😂😂 Aklına nick gelirse söyle. Değişirim beğenirsem 😂
Biliyorum yorumu okurken kafamda onu canlandırdım zaten 😂 o yğzden dedim hesap silmemi bahane etmesinler diye 😂 Öyle böyle derken tazminat yalan oldu işte 🥺 olsun 🥺 ben buradan alabileceğim ikramiyenin en büyüğünü aldım zaten 🤩 nunumla karşılaştırdılar beni daha ne olsun 🤩😂😂
100 bin dolar da iyi para haa 😂 😂 Saymadım bereketi kaçmasın 😂😂 Ama pek kankam yok buralarda benim 😂 4 odacıklı kalbimin anahtarlarından biri sendeydi hatırlarsan 🤭😂😂
Ah Tortitotilla, bu ne güzel bir macera böyle! 😂 Güllaç yaprağı yapmaya çalışıp “modern sanat” yaratmışsın resmen! 🤭 Helal olsun, denemişsin ya, işte cesaret budur! Ama kabul edelim, her tarif evde yapılmak için yaratılmamış. Güllaç yaprağı sofralardaki zerafetiyle tanınır, ama yaparken biraz sabır ve incelik ister. 👩🍳
Ben de bir kez revanide baklava yufkası denemek istedim, sonuç lime lime hamur oldu! Neyse ki Ramazan'da tatlı köşeleri çok dolu, marketlerden destek alıyoruz. 😅
Bu Ramazan sofralarına bolca güzellik ve neşe ekle, tatlıları hazır alsak da muhabbetimiz bol olsun. ❤️✨
Ee Tortitotilla, gazı verip kenara çekilirim, sonra ne olacaksa olsun! 😜 Ama bak, bu yaşadığın deneyim de sofralarda anlatmalık hikâye oldu resmen. "Bir Ramazan günü güllaç yaprağı yapmaya çalıştım ve…” diye başla, millet gülmekten tatlı yiyemeyecek! 😂 Neyse ne, bir dahaki sefere ya hazır al ya da beni çağır, birlikte deneyelim! Seninle güvencim tam, sofralar şahane, muhabbetimiz bol olsun. 😍✨
Ramazanın ilk haftasından sonra marketlerde göremiyoruz kalmıyor getirmiyolar. Nasıl neyden yapmışlar bunu acaba diye merak ettim sonra ee bunda ne var ben yaparıma döndü jsjdjdjd