Merhabaa 🌸
Ben genelde kolay ve pratik tarifler tercih ediyorum. Yapılışı zor yemekler biraz uğraştırıyor emek ve beceri istiyor.
Siz en son hangi yemek tarifini yapmayı denediniz?

Merhabaa 🌸
Ben genelde kolay ve pratik tarifler tercih ediyorum. Yapılışı zor yemekler biraz uğraştırıyor emek ve beceri istiyor.
Siz en son hangi yemek tarifini yapmayı denediniz?

yapılışı zor yemek tarifleri ile uğraşılmaz ya
hem yapılışı zor oluyor hemde kullanılan malzemeler tuhaf oluyor
hani bulunamayan ya da zor bulunan bir malzeme istiyor yemek anında orada iptal
Evet ya bakıyorum mesela güzel bir yemek yapıyım diyorum hop orada evde olmayan bir malzeme oluyor ve sinirlenip vazgeçiyorum 😅
ben onun için yemeğin tarifinden ilk önce malzemelerine bakıyorum
eğer beni uğraştıracak bir malzemesi varsa yemeği yapmaktan vazgeçiyorum
elimizin altında her daim her şey olmuyor ki dimi ama
Uzunca bir zaman tek yaşadım bu yüzden yemek yapmak için ayırdığım çok zamanım oldu.
Bildiğim şeylerin dışında bilmediğim şeyleri yapmaya da hevesliydim bu nedenle tarifi zor da olsa denerim mutlaka.
Gerek yok, evi yakmayalım durduk yere. :)
Ahaha
Kore'den sonra yine mi yemek 😀 Yalnız görsel de leziz gorünuyor 😀 Ben gidip uyuyayım en hayirlisi bu olacak sghjkf 😅
Bence de yoksa bize bol kilo olarak geri dönecek 😅
Sen de birak artik bu yemek paylasimlarini sdhjgk 😀😬
Eig için teşekkürler 🌸
Cevap
16Cevap
Bazen deniyorum.
Yaptığım yemeklerin hiçbiri kolay gibi gelmiyor ahsjs geçen gün patlıcanlı börek yaptım baya zahmetliydi
Patlıcanı hiç sevmem kaldı ki böreği 😅
Patlıcan sevenlerin baya seveceği bir börekti sevmeyenler yaklaşmasın bile yanına😂😂
Patlıcan benim için uğursuz bi sebze Allah affetsin ama ne zaman yesem ya midem bulanır ya da hastalanırım 😅
@VişneliBrowni_ Son yorumun dikkatimi çekti. Aynı durumu son 4 yıldır ben de yaşıyorum.
@johnnyepp Saydıkların kötü olmasa da mide hassas olunca ister istemez insan uzak durabiliyor.
@djfurkan13 anladim
yemek yapmayi seven biriyim. bos zamanlarimda damak zevkime gore farkli lezzetler yaratmayi seven biriyim. zaten gecmisimde pasta ustaligimda var dondurmadan baklavaya aklina ne gelirse. anlicagin birakmis olsamda mutfak asinaligim yuksek. yeni tadlar yaratma cabasi. onu tadarken ki merak. guzel bi lezzet yaratirsan bide o mutluluk tum cabana degiyo. ama biraz zahmeti oluyo. neyseki mesleki tecrubem ve yalniz yasamanin kattigi disiplin girince guzelce cikiyorum isin icinden
Marketlerde satılan hazır kokoreç var evde yapabiliyorsun onu deneyen var mi guzel oluyor mu evde
Bende hiç denemedim.
İşkembe aldm ben hazır iğrenç ti tadı pişirilmiş tertemiz dedim. Almak istedim begenemedm
Hayır çok tercihim değil en son crep yapmaya çalışırken tavamdan oldum çünkü
Her yemeği yapmamak gerekiyor demek ki 😅
Benim için pasta yapmak oldu pandispanya e sosunu felan yapmak uğraştırıcı ya da yaprak sarma sıkılıyorum yaparken
Pek zor bir hali yok
Kendi yazdığım tarifler var.
Kara kaplı defter.
Bakalım kime kısmet olacak.
O yemekleri tatmak.
Acikcasi benim sefim, zor yemek yoktur eksik ekipman vardir diyorum. Son yemek olarakta restaurant ta yaptiklarimi saymazsak, italyan makarnasi norma yaptim
Malzemelerin eksik olması en temel neden zaten haklısın 😅
Amacın ne napmak istiyosun gece gece illa yemek mi yaptırcaksin bana çok kötüsün aciktirdin:(
İnan bende kendime kızıyorum bende soruyu sorarken çok acıktım üzgünüm 😅
Hıh 😒
Aklıma koyarsam denerim valla kaçamaz benden 😂
Gerçekten değecekse denerim. Güzel yemek yaparım.
canım ne isterse omu yaparım. Farketmez benim icin
Tuzludan şekerden uzak durun tansiyon sonra tahtalı köy boylarsin gerisi malum 😂
En son kapalı pizza yapmıştım.
Onu ilk kez duyuyorum.
Şöyle bir şey yapmıştım. İçinde ise ton balığı, salça, kekik ve rendelenmiş kaşar peyniri vardı.
Lezzetli görünüyor.
Zaten çocukluğumdan beri en sevdiğim yemektir ton balıklı pizza.🍕
Çocuklukta sevilen yemekler yetişkin olunca da sevilir zaten ama ben küçükken makarnayı hiç sevmezdim büyüdüğümde ise en sevdiğim yemeklerden biri oldu :)
Daha bugün iki tabak makarna, daha sonra ise 1 kg limon aromalı yoğurt yedim.
Anca bugün bir iştahım açıldı.
genelde bildiğim yemeklerin dışına çıkamam
Yemek yapmayı bilmiyorum
Denememeyi tercih ederim
Denerim cokda severim..
Yerim yediririm severim😂
Denerim sonra altını yakarım 😂
Çok zorlandığım bi yemek olmadı şimdilik.
Evet onları yapmak daha eğlenceli
Yoğurtlu tantuni mi o
borch çorbası. oldu tam olmasa da.
yapmaya çalışıyorum arada
Zamanın olmadığı icjn hayir
Denemekten zarar gelmez
Evet
Ayh hic ugrasamam
Lan nimeti niye döllettin terbiyesiz herif
Evet
Denerim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?