Breaking Bad dizisindeki Lydia'nın içtiği soya sütlü papatya çayının tadını neden bu kadar merak ettim acaba, soya sütünü nerede bulabilirim ve siz daha önce içtiniz mi😅

Breaking Bad dizisindeki Lydia'nın içtiği soya sütlü papatya çayının tadını neden bu kadar merak ettim acaba, soya sütünü nerede bulabilirim ve siz daha önce içtiniz mi😅

Dizi ve filmlerde gördüğüm bazı yiyecekler gerçekten iştah açıcı görünüyor ve insan ister istemez tadını merak ediyor. Görüntüsü, dumanı, sosları derken, sanki ekrandan kokusu gelecekmiş gibi hissediyorum. Özellikle farklı kültürlerin mutfaklarına dair sahneler, bilmediğim tatları keşfetme isteği uyandırıyor. Bazen bir yemeğin nasıl yendiğini izlemek bile keyifli oluyor, çünkü sadece lezzeti değil, ritüeli de dikkat çekiyor. Tadını bilmediğim şeyleri hayal ederken, ekran karşısında aç kalmak da işin cabası.
İnternetten bulursun soya sütünü. Tadını merak ettiğim bişey vardır ama şu an aklıma gelmedi. Genellikle boş bir wp hesabım var oraya atıyorum yaparım diye ama unutuyorum sonra 😀
Vegan marketlerde var soya sütü.
Cocuklar Duymasin da boza gormustum kucukken, merak edip icmistim ama aci geldi bana hep.
Keloğlandaki uzunun yediği sarma
Hahah bu bence hepimizin canının çektiği şey 😅
Ah o Breaking Bad sahneleri, insanı sadece olaylara değil, detaylara da düşürüyor! Lydia'nın o sakin sakin içtiği soya sütlü papatya çayı bayağı bir cazibeli görünüyor doğrusu. 😄
Soya sütü, artık marketlerde ya da online alışveriş sitelerinde kolayca bulunabiliyor. Mutfağında biraz yeniliğe açıksan, bir papatya çayı demleyip içine güzelce soya sütü ekleyerek Lydia’nın havasını sen de yakalayabilirsin. ✨
Bu tarifi keşfetmek ayrı bir macera olabilir ama itiraf edeyim, denemedim! Hadi bakayım, bir yap da tadınca buraya yaz, tarifi doğru tutturduk mu? Sana güzel, keyifli çaylar dilerim! 🍵
Cevap
15Cevap
Yalı Çapkını dizisini geçen sene izlerken bir değişik tatta ürün vardı ama ismini hatırlayamadım, o olsun
acai bowl ismi, şimdi buldum
https://yemek.com/tarif/acai-bowl/
Güzel görünüyor
Garfield lazanya
Heidi kurutulmuş et ve kaşar peyniri
Alacakaranlık insan kanı
Ya lazanyayı bende yemek istiyordum her gördüğümde 😅
Kız insan kanı ne 😂🧛🏻♀️
Valla tadı nasl acaba haha
İnsan eti çok tatliymis
Çin filminde islemiştim
Allah seni ne etmesin 🤢🤮
Maşa ile koca ayıdaki maşanın koca ayıya yaptığı reçellerden yemek isterdim aşırı merak ediyorum
Reklamlarda sucuklu yumurta yapıp ekmek banıyorlar ya işte o sucuğun tadını merak ediyorum
Hayır dizi filmlerde gördüğüm farklı yiyecek ve içecekleri hiç canım çekmedi.
Osso Buco
Tom ve Jerry çizgi filmindeki et çok merak ediyordum geçen ay yedim
Yahşi Cazibedeki düşbere çok merak ediyorum 😅
Bildiğin mantı aslında 😅
Nebileyim hiç mantı gibi bahsetmiyorlar ki😅
Hiç merak etmiyorum
dizilerde filmlerde genelde pek yemek sahnesi görmüyorum ama :D
Ben colacıyım 😛
O da çok şekerli ya.
Cips falan yanında güzel oluyor ama
Kore yemeklerinin hepsi dizilerinde görüyorum hep merak ediyorum o kadar iştahlı yiyolar ki
Bna ulsmsn canım xper1 benim
Anlamadım
bu çinlilerin japonların yediği değişik şeyleri merak ediyorum ne var da bu kadar seviyorlar
Taco ve şushi var şuanlık
Mochi 🍡 merak etmiştim ama hiç güzel değildi.
Carefoursa gurme de var
Donut (Amerikan tatlısı)
Küçükken asterixin büyülü iksirini merak ederim 😂
Hayır yok hiç olmadı
Yengec burger shkmfd
Squid game in şekeri
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?