benım kafadasın bende yeniliklere acıgımdır. misal bi yerde göreyim duyayım kesin denerim. normalde makarna nasıl yapılır salcalı sebzeli ton balıklı gibi dimi ben kavurmalı yaptım. karpuz tursusu vs daha sacma sacma seyler yapmısımdır
valla ananas iş yerinde kıymalı tarhana cıkıyor kimse yemiyor tavsiye etmem. hiç yakısmıyor:D ama belki sen güzel yaparsın. karpuz tursusunu da bir internetten gördüm anneme yaptırdım benim gözüm kesmedi. bu kadar mı güzel olur enfesto. güzel değil yani süpper über. karpuzu atmadılar yazın sonra annemler. bi kac kere yapmıslar. pratik ve karpuzun yenmeyen kabuugnu degerlendiriyorsun. ve direk yakısıyor. mis gibi. karadenizde miyapıyorlarmıs unuttum şimdi ama direk imzamı atarım altına kesin dene bence.
Kıymalı tarhanayı ben çok kez denedim o teyzeden duyduktan sonra ve evde herkese tek tek farklı zamanlarda denettim beğendik biz😂 iş yerinde nasıl yapıyorlar bilemem🤷🏻♀️ Turşuya da bakıcam teşekkür ederim 😊
Dizilerde/filmlerde yemek sahneleri çok kısa olduğu için öyle dikkat çekici yemekler görmüyorum. Daha çok Instagramda gördüğüm yemekleri denemek istiyorum. Çizgi filmlerde de öyle oluyor mesela Garfield'dan dolayı lazanyanın nasıl bir şey olduğunu hep merak etmiştim
genshin impact oynuyorum aslında ve oradaki asya yemeklerini deneemk istiyorum hemen hemen her gun girip oyunda yaptiğim yemekleri gercek hayatta denemek istiyorum
En İyi Cevap