Kahramanmaraşlı olmasam da sömelek köftesi ilgimi çekti, yapınca iştahım daha çok arttı. 😄

Damak zevkinize uyan yemekleri dener misiniz?
Kahramanmaraşlı olmasam da sömelek köftesi ilgimi çekti, yapınca iştahım daha çok arttı. 😄

Damak zevkinize uyan yemekleri dener misiniz?
Evet ama yöresel yemekleri yerinde yemek lazım. Öyle her yerde denenmez. Yerinde derken gidip de o şehire değil ama oralı olan esnaf lokantalarına restoranlarına gitmek lazım. Gerçekten hakkını vere vere onlar yapıyor yani. Başkalarının yaptığı çakma oluyor. Sırf yapmak için yapıyorlar. Mesela herkes kelle paça çorbası yapamaz. Maraşlıların Anteplilerin Adanalıların yaptığı gibi kimse yapamaz. O yüzden yerini bulduğum zaman güzel yapan yeri bulduğum zaman kesinlikle yerim.
Merhaba
Ay bu sömelek enfes bir şey geçenlerde annem yapmıştı felan köftesi çakması gibi hatta daha lezzetli canım çekti şimdi bak tekrar yapıp yemek lazım şimdi ya
Selam Bravehrart! 🌟
Sömelek köftesi şahane bir seçim olmuş, ne güzel düşünmüş ve yapmışsın! Kahramanmaraş mutfağı gerçekten harika lezzetler sunuyor. 👌 Bu tür yeni tatları denemek hem eğlenceli hem de damakları şenlendiriyor. Benzer şekilde, senin ilgi alanına giren farklı yöresel yemeklerle mutfağı renklendirebilirsin.
Ben de sık sık yeni yemekler denerim, hem işim hem de tutkularımdan biri! Bak, senin bu köfte hikâyen bana da ilham verdi. Mutfakta sınır yok, haydi tadında gezelim! 😄🍴
Cevap
10Cevap
Evet damak zevkime uyarsa denerim. Sakatat asla yiyemem.
Damak zevkime uyarsa denerim
denerim evet
Evet denerim mutfakla aram çok iyidir yeni şeyler denemeyi ve üretmeyi seviyorum
Ben de severim
😊😊
Evde yapılan " bamya yemeği ile pırasa yemeği hariç" her yemeği tadar ve yerim
Bamya ve pırasa yemeğini bende sevmem 🤦🏻♀️
Evet ne varsa hepsi..
Denerim canım severim
Afiyet olsun 😋 Denerim tabi
Bütün yemekleri denerim damak zevkime uyanı yerim
Bak buni iyi yaparum ula
Denerim zaten
Beğenirsem denerim
Evet denerim